slider Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Αγοράζοντας μεταχειρισμένο αυτοκίνητο… Γράφει ο Κωνσταντίνος Καφφετζής

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, μπορεί να είναι μια εξαιρετική αγορά ή αντίθετα μια κακή αγορά που θα σας κάνει να χάσετε χρήματα. Τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα δεν έχουν ασφαλή τρόπο πιστοποίησης 100%, καθώς η ποιότητα τους εξαρτάται από την χρήση που του έκανε ο προηγούμενος χρήστης, την  ενδεδειγμένη και τακτική συντήρηση που πραγματοποιούσε και το χώρο που το είχε αποθηκευμένο ή σταθμευμένο.

Όταν ένα  αυτοκίνητο είναι σωστά συντηρημένο, αποτελεί το πρώτο θετικό σημείο, αλλά αν το αυτοκίνητο για παράδειγμα ήταν εκτεθειμένο στον ήλιο για πολλές ώρες ή γενικά στις καιρικές συνθήκες, μπορεί να έχει προβλήματα φθοράς στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό του. Η συντήρηση του αυτοκινήτου μπορεί να ελεγχθεί από το βιβλίο service, το οποίο έχει καταγραφεί το ιστορικό του αυτοκινήτου.

Αντίστοιχα η χρήση του αυτοκινήτου μπορεί να είναι το πιο δύσκολο σημείο ελέγχου. Ένας προσεκτικός μηχανικός έλεγχος μπορεί να αποκαλύψει τυχόν προβλήματα του αυτοκινήτου, αλλά συνήθως η κακή χρήση από ένα αδέξιο οδηγό δεν μπορεί να ανακαλυφθεί ακόμη και από ένα προσεκτικό έλεγχο. Η καλύτερη λύση είναι και ο μηχανικός έλεγχος από έναν ανεξάρτητο μηχανικό αυτοκινήτων, όπως και η ύπαρξη στην εταιρεία πώλησης των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ιδιόκτητου συνεργείου. Εταιρείες που έχουν δικά τους συνεργεία, σημαίνει ότι ελέγχουν τα αυτοκίνητα και οι ίδιοι πριν τα αγοράσουν και τα μεταπωλήσουν στους πελάτες, καθώς έτσι μειώνουν τις πιθανότητες πώλησης προβληματικού αυτοκινήτου, ενώ έχοντας αυξήσει την ικανοποίηση των πελατών τους, αυξάνεται η αξία της φίρμας τους του ονόματος τους.  Και ένα καλό όνομα σημαίνει περισσότερους πελάτες.

Επιλέξτε για την αγορά σας, ένα γνωστό κατάστημα με φυσική παρουσία, στο οποίο θα μπορείτε να απευθυνθείτε ανά πάσα στιγμή για να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Για τους λόγους που αναφέρθηκαν πιο πάνω, μια γνωστή και αναγνωρισμένη εταιρεία προσπαθεί να αφήσει ικανοποιημένους τους πελάτες της και θα σας προσφέρει υποστήριξη και μετά την πώληση του αυτοκινήτου, ακόμη και αν δεν έχετε προχωρήσει σε κάποιας μορφής πρόσθετης εγγύησης.

Στην εταιρεία CARWAYσας περιμένουμε για να σας δείξουμε την μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων που διαθέτουμε, να συζητήσουμε για την αγορά του αυτοκινήτου που σας ενδιαφέρει, για πιθανή ανταλλαγή του δικούς σας αυτοκινήτου και για προγράμματα χρηματοδότησης και δόσεων. Αναλαμβάνουμε επίσης να σας  βρούμε και να σας φέρουμε οποιαδήποτε αυτοκίνητο μας ζητήσετε.

Η πολυετής εμπειρίας μας, η γνώμη των πελατών μας, η υποστήριξη μετά την πώληση και μέσου του ιδιόκτητου συνεργείου που βρίσκεται στον χώρο της έκθεσης μας, εγγυώνται μια ασφαλή και συμφέρουσα για εσάς αγορά.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία και παρουσίαση αυτοκινήτου στο χώρο της έκθεσης στο 4 χιλ. ΞΑΝΘΗΣ – ΚΑΒΑΛΑΣ μας και στα τηλέφωνα 25410-73166 & 697 198 5953.

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος και Kαφφετζής

Σχετικά Άρθρα