slider Ροδόπη Τελευταία Νέα

Αγιασμός στον ανακαινισμένο βρεφονηπιακό σταθμό της Μητρόπολης Μαρωνείας | Δείτε video και φωτογραφίες

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Εγκαίνια τελέστηκαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κκ Παντελεήμονα στον ανακαινισμένο  1 ο βρεφονηπιακό σταθμό «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» επί της οδού Μ.Μ. Ανθίμου 1α, της ιεράς μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 στις 6 η ώρα το απόγευμα στην Κομοτηνή.

Ο βρεφονηπιακός σταθμός αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη της Κομοτηνής. Η φετινή εξωτερική ανακαίνιση, ήταν συνέχεια της περσινής εσωτερικής. Ο σταθμός πλέον είναι άρτιος τεχνικά, ενώ και τα χρώματα και τα σχέδια που έχουν επιλεγεί είναι τα κατάλληλα για τους μικρούς. Είναι ένας πρότυπος σταθμός με σύγχρονο περιβάλλον πραγματική προσφορά της μητροπόλεως στις οικογένειες της Κομοτηνής. Ο σταθμός φιλοξενεί 160 παιδάκια.

Η xathinews.gr βρέθηκε στα εγκαίνια και κατέγραψε το γεγονός αλλά και τους χώρους του βρεφονηπιακού σταθμού και είδε από κοντά το πραγματικό έργο που επιτελεί ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης Μαρωνείας που ως πρόεδρος του βρεφονηπιακού σταθμού καθοδηγεί πνευματικά τα παιδάκια αλλά και την προσφορά του γενικότερα στην πόλη της Κομοτηνής αφού ο σταθμός διατηρεί 16 θέσεις για εργαζόμενους.

Αμέσως μετά τον αγιασμό ακολούθησαν παιχνίδια από κλόουν στον αύλειο χώρο και κεράσματα για όλους!

Δείτε βίντεο από τα εγκαίνια:

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

Σχετικά Άρθρα