slider Γυναίκα και Παιδί Τελευταία Νέα

Έχεις δίδυμα; Τα tips για τον θηλασμό που θα σου λύσουν τα χέρια

Ο θηλασμός είναι μία υπέροχη διαδικασία που φέρνει πιο κοντά ακόμη τη μητέρα με το μωρό της. Φυσικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν κάποια γυναίκα δεν μπορεί να θηλάσει. Σε περίπτωση όμως που είστε μητέρα με δίδυμα τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Εμείς συμβουλευτήκαμε ειδικούς προκειμένου να μας δώσουν τα tips εκείνα που θα σας διευκολύνουν.

 

 

  • Βρείτε τη σωστή θέση
    Δοκιμάσετε όλες τις πιθανές στάσεις θηλασμού και επέλεξε την πιο βολική για εσάς αλλά και για το κάθε ένα από τα μωρά σας.
  • Ταΐστε τα ταυτόχρονα
    Στην αρχή μπορεί να δυσκολευτείτε αλλά είναι η μόνη λύση, σύμφωνα με τους ειδικούς! Αν καταφέρετε να τα βολέψετε και τα δύο στην αγκαλιά σας, θα γλιτώσετε πολύ χρόνο και θα τρώνε την ίδια στιγμή. Ούτε εκείνα θα κουραστούν ούτε εσείς.
  • Ζητήστε βοήθεια
    Την χρειάζεστε. Ο ερχομός ενός μωρού φέρνει τα πάνω κάτω στην ζωή ενός γονιού, πόσο μάλλον δύο μωρά! Αν δεν μπορεί η μητέρα σας, ζητήστε τη βοήθεια του συντρόφου σας.
  • Αγοράστε ή νοικιάστε ένα καλό θήλαστρο
    Σε αυτήν τη φάση είναι πολύ σημαντικό να έχετε σωστό προγραμματισμό. Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε πολλά θήλαστρα, ακόμα και ηλεκτρικά με διπλή αντλία.

 

 

Σχετικά Άρθρα