Έβρος Τελευταία Νέα

Έξι παιδιά έκλεψαν νηπιαγωγείο στην Ορεστιάδα

Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ορεστιάδας, κλοπή από νηπιαγωγείο που διαπράχθηκε, στις 12-10-2016 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Ορεστιάδα. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν την ίδια ημέρα, στην Ορεστιάδα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, έξι ημεδαποί, ηλικίας 21, 17, 17, 17, 15 και 15 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι, όπως προέκυψε, τις πρώτες πρωινές ώρες της 12-10-2016, διέρρηξαν νηπιαγωγείο στην Ορεστιάδα, προκαλώντας φθορές και αφαιρώντας από το εσωτερικό του το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ και μία ηλεκτρονική συσκευή. Στην κατοχή του ενός 15χρονου, βρέθηκε η αφαιρεθείσα ηλεκτρονική συσκευή, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη δικαιούχο του.

Σημειώνεται ότι όλοι οι δράστες, πλην του 21χρονου, έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ορεστιάδας.

Σχετικά Άρθρα