slider Αθλητικά Τελευταία Νέα

Ένα χρυσό και ένα χάλκινο για Ξανθιωτάκια που συμμετείχαν  σε αγώνες Ταεκβοντο στην Γερμανία

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΝΤΕΡΕΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ  για Δεύτερη φορά ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΟ Ο ΚΙΡΧΟΥΣΕΙΝΟΓΛΟΥ ΔΕΒΡΙΜ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 31 ΚΡΑΤΩΝ – 198 ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΕ ΤΟΝ  ΑΣ  Ταεκβοντο Ξάνθης <ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ> ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΑ  ΤΗΝ 33η ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ στο 2ο president cup taekwondo for children ολοκληρώθηκε από 2-3 Φεβρουαρίου 2019 στο Sindelfingen της Γερμανίας  με την συμμετοχή 31 κρατών  198 συλλόγων .

Ο ΑΣ Ταεκβοντο Ξάνθης <ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ> έδωσε το παρών σε αυτή την σημαντική διοργάνωση συνοδεία του προπονητή Ιωάννη Θεοδώρου , με 2 αθλητές:

ΝΤΕΡΕΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ  κατάκτηση  1ης θέσης Χρυσού μεταλλίου

ΚΙΡΧΟΥΣΕΙΝΟΓΛΟΥ ΔΕΒΡΙΜ  κατάκτηση 3ης θέσης Χάλκινου  μεταλλίου

 

Δήλωση του Προπονητή Ιωάννη Θεοδώρου

Η ΝΤΕΡΕΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ  συμμετείχε για δεύτερη φορά στη συγκεκριμένη διεθνή διοργάνωση κατακτώντας  επάξια  την 1η θέση  για δεύτερη συνεχή χρονιά  σηκώνοντας την Ελληνική σημαία και δικαιωματικά έκανε τον γύρο του θριάμβου κάνοντας μας να νιώσουμε υπερηφάνεια  ,αξίζει  ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο Μαράκι μας όχι  τόσο για το μετάλλιο αλλά για την μεγάλη της ψυχή και το πείσμα  της.

Ο αθλητής ΚΙΡΧΟΥΣΕΙΝ ΟΓΛΟΥ ΔΕΒΡΙΜ κατέκτησε την 3η θέση είμαι σίγουρος ότι μπορούσε και καλύτερα ,βέβαια  συμμετείχε για 1η φορά στη διοργάνωση αυτή αποκόμισε τις εμπειρίες του  και πιστεύω ότι την επόμενη φορά θα βρεθεί σε καλύτερη κατάσταση.

Είναι πράγματι μια δύσκολη διοργάνωση διότι συμμετέχουν πολλά κράτη κυρίως Ευρωπαϊκά και το επίπεδο των αθλητών-τριών είναι πολύ υψηλό ,χρειάζεται πολύ θετική ψυχολογία  και προετοιμασία να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις το επίπεδο των αντιπάλων και σίγουρα χρειάζεται να συμμετέχουν οι αθλητές σε περισσότερες διεθνής διοργανώσεις για να αποκτήσουν τα θετικά στοιχεία για το μέλλον τους.

Ένα μεγάλο μπράβο για τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν με όλες τις δυνάμεις τους τα παιδιά τους την προσπάθειά τους και τα ονειρά τους εύχομαι να συνεχίσουν  με υπομονή και επιμονή και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους στο προσωπό μου .

Το Δ.Σ συγχαίρει τις επιτυχίες και την προσπάθεια των αθλητών αλλά και την στήριξη των γονέων και εύχεται καλή συνέχεια.

Ο ΑΣ Ταεκβοντο Ξάνθης <ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ>

Σχετικά Άρθρα