Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ένα από τα σημαντικότερα μέλη του τραπεζικού τομέα στη Ελλάδα μπήκε στο ΔΣ της ΣΕΚΕ Α.Ε.

Πρόκειται για τον κ. Χριστόδουλο Αντωνιάδη, σημαντικό στέλεχος της Τράπεζας Πειραιώς, που από χθες αποτελεί το νέο μέλος στο Διοικητικό συμβούλιο της κορυφαίας εν Ελλάδι Συνεταιριστικής εταιρείας καπνού της ΣΕΚΕ Α.Ε. Η εταιρία στην ανακοίνωσή της την οποία έδωσε στον τύπο αναφέρει:

Το διοικητικό συμβούλιο της ΣΕΚΕ Α.Ε. κατά την συνεδρίαση της 17ης Οκτωβρίου 2015 ομόφωνα εξέλεξε τον κύριο Χριστόδουλο Αντωνιάδη ως νέος μέλος στη σύνθεσή του.

Ο κύριος Χριστόδουλος Αντωνιάδης είναι Σύμβουλος Διοίκησης Εμπορικής και Αγροτικής Τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς και Πρόεδρος του Δ.Σ. της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε.

Αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στελέχη του Τραπεζικού Τομέα στην Ελλάδα και έχει συμβάλει αποτελεσματικά στην ανάπτυξη της συμβολαιακής γεωργίας καθώς και γενικότερα στη χρηματοδοτική στήριξη του αγροτικού τομέα στη χώρα.

ΤΟ Διοικητικό συμβούλιο της ΣΕΚΕ Α.Ε. θεωρεί ότι η συμμετοχή του κ.Αντωνιάδη στη σύνθεση του θα υποστηρίξει αποτελεσματικά και θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση στη στρατηγική που με δυναμισμό ακολουθεί τα τελευταία χρόνια με στόχο τη συνεχή βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς της, στη διεθνή αγορά, ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη της εντός και εκτός Ελλάδος και επέκταση των δραστηριοτήτων της.

(Στον κύριο Αντωνιάδη ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει! Πρόεδρος στην εταιρία παραμένει φυσικά ο κ. Παναγιώτης Ταρενίδης).

Σχετικά Άρθρα