slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Έλσα Μαυρομάτη υποψήφια με τον Μ. Τσέπελη: Φτιάχνουμε μια φιλόξενη πόλη για παιδιά και μαμάδες..

Το κίνητρό μου να ασχοληθώ με τα κοινά ήταν η αγάπη μου για τα παιδιά, τόσο για τα δικά μου , όσο και για τα παιδιά του κόσμου, λόγω της ειδικότητάς μου. Ο προβληματισμός μου είναι μεγάλος, αλλά η απογοήτευσή μου για την πόλη μας, είναι ακόμη μεγαλύτερη!

Η πόλη μας έχει καταλήξει τα τελευταία χρόνια να γίνει αφιλόξενη και εχθρική προς εμάς, και δυστυχώς και προς τους ξένους , Έλληνες και μη, οι οποίοι την επισκέπτονται καθημερινώς για να δούνε υποτίθεται την ομορφιά της, μια ομορφιά που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί, αφού όλα τα αξιοθέατα έχουν παραμεληθεί ,δεν έχουν γίνει έργα, και πως να γίνουν όταν δεν υπάρχουν υποδομές ,όταν δεν υπάρχουν προοπτικές, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ!
Στόχος μου είναι να προσπαθήσω να βελτιώσω τις υποδομές , έτσι ώστε να δημιουργηθούν χώροι με δραστηριότητες για τα παιδιά και χώροι άθλησης για όλες τις ηλικίες! Μια πρόταση που έχω ήδη συζητήσει με τον επικεφαλής του συνδυασμού μου, είναι η προέκταση του γηπέδου της Ασπίδας , η οποία θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένη.

Θα πιέσω με όλη μου τη δύναμη να δημιουργηθούν χώροι θηλασμού των παιδιών από τις μητέρες τους, έτσι ώστε να μπορούν να θηλάσουν οι ίδιες τα μωρά τους με ησυχία και ηρεμία, χωρίς να υπάρχουν αδιάκριτα βλέμματα και φασαρία!Υπάρχουν πολλά ξύλινα σπιτάκια του δήμου που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν, και δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια μένουν ανεκμετάλλευτα!Πρέπει να χτιστούν ή να ανακαινιστούν οι ήδη υπάρχουσες παιδικές χαρές, προκειμένου τα παιδιά μας να παίζουν επιτέλους με ασφάλεια.

Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Μανώλη Τσέπελη μετά από συζήτηση αρκετής ώρας μαζί του. Είχα τις επιφυλάξεις μου, αλλά στο τέλος της συζήτησης μαζί του, αντιλήφθηκα ότι αυτός ο άνθρωπος έχει όραμα για την πόλη μας, έχει πρόγραμμα για το δήμο μας, έχει έτοιμο πλάνο ενεργειών, και αυτά δεν είναι μόνο γενικόλογες υποσχέσεις. Πρέπει να τον εμπιστευτούν οι συνδημότες μου, όπως τον εμπιστεύομαι και εγώ! Και τότε η Ξάνθη μας θα αποκτήσει μέλλον, θα αναπτυχθεί και θα γίνει το σημείο αναφοράς για όλους τους δήμους!!!

Μαυρομάτη Ελισάβετ Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος δήμου Ξάνθης 

Σχετικά Άρθρα