slider Επιχειρηματικότητα Τελευταία Νέα

Έκλεισε κι άλλο επιτυχημένο καφέ της Παλιάς Πόλης!!! Όχι επειδή το χτύπησε η κρίση αλλά επειδή το χτύπησε η δημόσια διοίκηση

Αυτό το ταξίδι τελειώνει δίχως πίκρα

Πέρασαν 5 χρόνια από τότε που δημιουργήσαμε και λειτουργήσαμε έναν χώρο όπου από την πρώτη ημέρα γέμισε με συναισθήματα. Φιλίες, Σχέσεις γιγαντώθηκαν κάνοντας το CENTRAL POST το αγαπημένο χώρο συνάντησης. Δημιουργήσαμε το χώρο αυτό μέσα στην καρδιά της κρίσης, Δεν μας πτόησε, ήταν δύσκολη αρχή, Δεν μας λύγισε, μέσα στις υπέροχες στιγμές που ήταν πολλές περάσαμε και δυσκολίες, Δεν μας άγγιξαν.

Όμως τώρα θα αναγκαστούμε να πούμε αντίο και όχι γιατί μας αναγκάζει η κρίση, όχι γιατί δεν θέλουμε εμείς να συνεχίσουμε την επιτυχία αυτή αλλά γιατί υπάρχουν παράγοντες από την δημόσια διοίκηση που δεν μας επιτρέπει πλέον να συνεχίσουμε την λειτουργία μας.
Ειλικρινά, με δυσκολία παίρνουμε αυτή την απόφαση η οποία θα επηρεάσει κυρίως ζωές εργαζομένων, των συνεργατών μας. Θέλουμε να πούμε σε όλους ένα πολύ μεγάλο Ευχαριστώ για όλες τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε όλοι μαζί.

Central Post

σ.ε. κρίμα να κλείνουν κ. Δήμαρχε, κ. Αντιπεριφερειάρχη και κύριοι Βουλευτές καταστήματα που και θέλουν να δουλέψουν και δίνουν δεκάδες μεροκάματα κάθε μέρα… και κανείς σας να μην κάνει κάτι… απίστευτοι είστε όλοι σας πραγματικά!!!

Σχετικά Άρθρα