Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Έκανε παρέμβαση για τις καταστροφές στα Άβδηρα ο Αλέκος Κοντός εσύ κ. Μωραϊτη τι «πετάγεσαι»;

Τι να πω και τι να γράψω για τον Στέλιο Μωραϊτη που είναι μια στο καρφί και μια στο πέταλο με τις δημόσιες παρεμβάσεις του. Αναφέρομαι στην επιστολή του προέδρου του Επιμελητηρίου Ξάνθης σχετική με τις πρόσφατες καταστροφές που είχαμε στον Δήμο Αβδήρων. Εκεί λοιπόν έκανε παρέμβαση ο ίδιος ο πρώην υπουργός Αλέκος Κοντός και ο Περιφερειάρχης Κ. Ζαγναφέρης και ο δήμαρχος Γ. Τσιτιρίδης, το ΕΒΕ τι ρόλο παίζει και κάνει παρεμβάσεις με επιστολές του δεν το κατάλαβα. Το ΕΒΕ κανένα ρόλο δεν έχει σε αυτήν την διαδικασία… δεν πλήγηκαν καν μέλη του… Εκτός και αν ο κ. Μωραϊτης θέλει να υποκαταστήσει τον Αλέκο Κοντό!!! Τα έχω δει όλα μπορεί να το δω κι αυτό!!!!! Σε αυτήν την πόλη…

Η επιστολή Μωραϊτη…

Ξάνθη, 15 Ιουνίου 2016 Αρ.Πρωτ.:Φ.971/

ΠΡΟΣ:

Τον Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Μάρκο Μπόλαρη

Τον Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας & Θράκης κ. Γεώργιο Παυλίδη

Τον Γ. Γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννη Καπάκη

Τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κωνσταντίνο Ζαγναφέρη

Τον Δήμαρχο Αβδήρων κ. Γεώργιο Τσιτιρίδη

Τον Πρόεδρο ΕΛΓΑ κ. Κουρεμπέ Θεοφάνη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Ξάνθης

Περιφερειακό Υπ/μα ΕΛΓΑ Αλεξανδρούπολης

Μ.Μ.Ε. Π.Ε. Ξάνθης

Αξιότιμοι κύριοι,

Ο ανεμοστρόβιλος και το χαλάζι που έπληξε στις 14 Ιουνίου 2016 οικισμούς του Δήμου Αβδήρων Π.Ε. Ξάνθης και ιδιαίτερα τη Γενισέα, προκάλεσε τεράστιες καταστροφές σε κατοικίες, αποθηκευτικούς χώρους και δενδροκαλλιέργειες της περιοχής.

Στα προβλήματα και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν για την επιβίωση τους, οι υπερχρεωμένοι αγρότες της ευαίσθητης ακριτικής μας περιοχής, μέσα στο νέο περιβάλλον της οικονομικής κατάρρευσης, δυστυχώς προστέθηκε και η ολοσχερής καταστροφή του φυτικού κεφαλαίου τους.

Ζητούμε την παρέμβαση σας για την άμεση καταγραφή των ζημιών, ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την αποτίμηση τους και εν συνεχεία την άμεση καταβολή των απαραίτητων αποζημιώσεων για την ανακούφιση των πληγέντων.

Με εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

Σχετικά Άρθρα