Γενική

Έδώ πολυτεχνείο!!!

Το κείμενο που μοιράζει η σπουδάζουσα της Νέας Δημοκρατίας, ενημερώνοντας τους Φοιτητές για την Ίδρυση των δύο νέων Συλλόγων.

ΔΑΠ- ΝΔΦΚ Ξάνθης
«Χρειάστηκαν πολλά χρόνια και πολλές προσπάθειες έτσι ώστε να καταλάβουν οι συνάδελφοι της ανεξάρτητης ΠΑΣΠ Ξάνθης πως η λέξη «υπάρχω» στο Πανεπιστήμιο δεν σημαίνει μοιράζω άφθονο αλκοόλ το βράδυ.

Η ΕΙΣΗΔΗ ;;;; ανακοίνωσαν πως θα ασχοληθούν με το θέμα των ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΩΝ στήνοντας 5 κάλπες υπό το παλαιό καθεστώς του Συλλόγου.

Φυσικά βέβαια η ανακοίνωση αυτή, είναι ξεκάθαρο πως γράφτηκε κάτω από μερικές γραμμές φοβισμένης λασπολογίας και αστείας επιχειρηματολογίας, μέσα στο πανικό μην χαθεί ο μηχανισμός της αδιαφάνειας και της διαφθοράς που τους βγάζει πρώτους στο τίποτα που βιώνουν όλοι οι φοιτητές.

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ. ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ. Για τους φοιτητές το ζήτημα είναι το ίδιο το Πανεπιστήμιο.

Θέλουμε τμήματα αυτοδιοίκητα από τους ίδιους τους φοιτητές με τη δική τους Γενική Συνέλευση και με τα δικά τους Διοικητικά Συμβούλια που θα ασχολούνται και θα δίνουν λύση στα προβλήματα της σχολής και όχι των παρατάξεων.

Δεν εκφράζει κανέναν η παρούσα κατάσταση με την υπερσυνέλευση και το υπερ- Δ.Σ. από φοιτητοπατέρες που περνούν με ζήλο τις κομματικές τους γραμμές.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΤΜΗΜΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ.

Αφήστε τους Φοιτητές να μετρούν τα δεινά που τους προκάλεσε τόσα χρόνια η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ σας και εσείς μετράτε κάλπες ψήφους κλεισμένοι μέσα στα γραφεία σας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ. ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ».

Αυτά από τη ΔΑΠ- ΝΔΦΚ, το μόνο που θα σχολιάσει ο γράφων είναι οι παραδοχές της συγκεκριμένης παράταξης, αφού περιγράφει προβλήματα υπαρκτά ενώ η ίδια έχει πρωτοστατήσει στη δημιουργία και την όξυνσή τους.
Τζώτζης Βασίλης
Φοιτητής της Πολυτεχνικής Σχολής

Σχετικά Άρθρα