Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Η συμμετοχή του Μπαντάκ στο ψηφοδέλτιο του Λάκη Στυλιανίδη θεωρείται πλέον σίγουρη αν κρίνουμε και από τις τελευταίες από κοινού εμφανίσεις των δύο σε γνωστή ταβέρνα της Ξάνθης… Οι «φιλοφρονήσεις» που αντάλλασσαν στο παρελθόν ο ένας για τον άλλον προφανώς ξεχάστηκαν και καθώς φαίνεται ο ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός, πρόκειται να ενσωματωθεί στο συνδυασμό της συμπολίτευσης. Έναντι ποιων «ανταλλαγών», αυτό είναι μια άλλη υπόθεση, που γνωρίζει καλύτερα ο ίδιος ο Δήμαρχος… Θα πρέπει να μας πει όμως και ο Λάκης, αν υιοθετεί πλήρως την καταστατική διακήρυξη του ανεξάρτητου συνδυασμού που είχε προκαλέσει τη κοινή γνώμη όταν δημοσιοποιήθηκε τότε από τον συγχωρεμένο τον Χουσνιού… Για να ξέρουμε, με ποιους έχουμε να κάνουμε δηλαδή…
Θράκη

Όπως παραδείγματος χάρη μάθαμε ότι, ο Αλέξανδρος Κοντός με δηλώσεις του στο «ΕΜΠΡΟΣ» ξεκαθαρίζει το θέμα και λέει πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές!!! Όμως φίλτατοί μου, η είδηση δεν είναι στο αν θα ξανά είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, η είδηση θα έρθει εάν τυχόν η Νέα Δημοκρατία δεν τον συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτιά της!!! Εκτός κι αν, τους υποψηφίους στα κόμματα τους αναδεικνύουν οι εφημερίδες και όχι τα θεσμοθετημένα όργανα των κομμάτων ή, οι επικεφαλής αυτών που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, ο Κώστας ο Καραμανλής! Το ότι ο κος Κοντός, προτίθεται και επιθυμεί να είναι υποψήφιος βουλευτής μετά μανίας, αυτό πιστεύω ότι το γνωρίζουν όλοι. Το αν θα είναι όμως, το γνωρίζει μόνο ο Καραμανλής!!!
Αδέσμευτη

Οι κύριοι Πραφτσιώτης, Γιαννακίδης και Καραγιαννίδης, όπως και ο γνωστός Μακρίδης με τον Κίτσο και τους γνωστούς εκδότες, ρωτάνε λέει τον Γιώργο Παυλακάκη αν κατέβει εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου στις ερχόμενες εκλογές… Βασικά ρωτάνε οι Χατζηευαγγέλου – Σακάλογλου δια υποβολέων κι έχουν τον λόγο τους! Καθότι τους έχει «στριμώξει» πολύ ο Γιώργος… Εμείς όμως σήμερα αντιστρέφουμε το ερώτημα… Ο κύριος Χατζηευαγγέλου είναι σίγουρος ότι θα είναι… Υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου και πάλι στις εκλογές του Νοέμβρη 2010; Διότι εκτός της πρώτης τελεσίδικης καταδίκης του από το Εφετείο Κομοτηνής, εκκρεμούν κι άλλες υποθέσεις…Χώρια που αν γίνει κάποιος έλεγχος στη περιβόητη (και άνευ εκπροσώπου της αντιπολίτευσης) ΔΕΤΑ Τοπείρου, πολλοί θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν!!! Είσαι σίγουρος λοιπόν εσύ Στέλιο Χατζηευαγγέλου ότι θα είσαι υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου… για να σας απαντήσει και ο Γιώργος Παυλακάκης;;; Προσχώρησαν λέει οι άνθρωποι του Κοντού, δηλαδή οι Πραφτσιώτης και Μακρίδης στον Χατζηευαγγέλου και κάτι «τρέχει»… Μα πότε δεν ήταν με τον Δήμαρχο Τοπείρου και τον Νεόφυτο οι κύριοι αυτοί; Πρώτα τον είπε τον Μακρίδη «πεινασμένο» ο Φεταχίδης, μετά έψαχνε ο Μακρίδης τον ξάδερφο για να τον… δείρει και τελικά τα «βρήκαν» και αυτό ήταν!
Μαχητής

Κύριε εισαγγελέα…
ι’ παν οι σύμβουλοι του κ. Παυλα-κάκη ότι έχει μετατρέψει το Δημοτικό συμβούλιο Τοπείρου σε δικαστήριο, το επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο οποίος επανέρχεται δριμύτερος και σε ρόλο εισαγγελέα αυτή τη φορά «Καταγγέλλει για αήθη συμπεριφορά και βάναυση προσβολή του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκηση τον δήμαρχο Τοπείρου κ. Χατζηευαγγέ-λου. Μάλιστα τον νουθετεί: «Πρέπει να αντιληφθεί επιτέλους ο κ. Χατζηευαγγέλου ως ασχολούμενος με τα κοινά ότι «όταν κάποιος ταπεινωτικά ξοδεύει την ζωή του για να συντηρείται στην εξουσία τότε δεν έχει αξία ούτε η ζωή, ούτε η ευτελισμένη εξουσία». Το ίδιο δεν συμβαίνει και όταν κάποιος ταπεινωτικά ξοδεύει τη ζωή του για να κερδίσει την εξουσία;
Εμπρός

Ο κύριος Παπάς αν και πολλά είχαν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες, φρόντισε να κινηθεί σε αρκετά χαμηλούς τόνους παρά τις τρικλοποδιές που επιχείρησαν να του βάλουν τον τελευταίο καιρό και απαντώντας σε ερωτήματα των δημοσιογράφων για το αν υπήρχε ή όχι πολιτική χροιά πίσω από το αίτημα που κατέθεσε η ΣΕΚΕ για την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης της ΣΕΚΑΠ τόνισε πως, κάθε μέτοχος έχει αναφαίρετο δικαίωμα να ζητήσει στοιχεία με σκοπό τον επανέλεγχο και την ενημέρωση του, αλλά αυτό καλό θα είναι να γίνεται έγκαιρα και όχι την τελευταία στιγμή και αφού είχε δοθεί λόγος πως δεν θα υπάρξει κάποιο αίτημα αναβολής και όλα θα κυλήσουν ομαλά για το καλό της εταιρίας, πράγμα το οποίο και βέβαια δεν έγινε, δημιουργώντας μικρά προβλήματα στην λειτουργία της ΣΕΚΑΠ, αφού δεν είναι δυνατόν να κινηθεί άνετα μέχρι να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση και να λάβει για ακόμα μια φορά ψήφο εμπιστοσύνης για την συνέχιση του έργου η σημερινή διοίκηση.
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα