Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Αφού θέλει να «παίξουμε» ο κύριος Τάσος Θεοδωρίδης, Πρόεδρος της ΣΤΕΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, πρώην συνέταιρος του «Πύρρου» και στενός συνεργάτης του Κοντού, θα «παίξουμε»…κι ας τον «χρεωθεί» ο Δήμαρχος Ξάνθης που του ανέθεσε έναν τόσο ευαίσθητο τομέα, ενώ γνώριζε ότι… Άλλο πολιτισμός κι άλλο…Estoril άλλωστε! Από τον Νίκο Μουρατίδη λοιπόν στον… Αλέξη Κωστάλα ως παρουσιαστή του Χατζιδάκειου Φεστιβάλ, μεταπήδησε ξαφνικά ο κύριος Θεοδωρίδης, ανακατεύοντας την ….«τράπουλα» και χωρίς να έχει το σθένος να στηρίξει την επιλογή του! Διότι εγώ θα πήγαινα κατευθείαν με Μουρατίδη αφού ήταν η επιλογή μου και θα «πάλευα» να δικαιωθώ γι’ αυτήν κι όχι να τον «αδειάσω» τόσο άγαρμπα επειδή ξεσηκώθηκαν κάποιοι ψευτοκουλτουριάρηδες, που γνώρισαν τον Μάνο Χατζιδάκι από το «Νιάου βρε γατούλα…»! Να τον κάνουμε τον κύριο Κωστάλα τι φίλτατε Τάσο; Λεφτά να «ξοδεύουμε» σε παρουσιαστές επειδή εσύ έχεις «κόμπλεξ» με τον Τένη, όταν στο θερινό μας θέατρο κάθεσαι στις καρέκλες και φεύγεις…λερωμένος από τις μπογιές;;; Να ξοδέψουμε 80.000 Ευρώ εδώ κι εκεί, όταν …«ζητιανεύουμε»199 Ευρώ από το θέατρο του Λειβαδίτη; Αλλά αυτά όμως συμβαίνουν όταν αναλαμβάνεις έναν τομέα χωρίς όραμα, χωρίς υποδομή κι επειδή σε καθοδηγούν είτε η διευθύντρια, είτε οι Μουσόπουλοι με τους Μελισσόπουλους και τους Αρναούτογλου, πορεύεσαι στο δρόμο του… τίποτα!!!!
Μαχητής

Αλήθεια, σε ποια πόλη ζείτε κύριε Πούλιο; Έχει καταντήσει γραφικότητα η συνεχής και αδιάλειπτη κειμενογραφία του κου Πούλιου και της παράταξής τους, νομίζοντας ότι η πολιτική ασκείται με κείμενα αφορισμών, σπίλωσης και απαξίωσης υπολήψεων, ίσως και με ειρωνεία, τρόπος που ίσως εκφράζει τον ίδιο και μόνο τον ίδιο.Διαβάζοντας το τελευταίο «συγγραφικό» απόφθεγμα του κου Πούλιου, διακρίνει κανείς και αναρωτιέται, αν ο κ. Πούλιος γνωρίζει πράγματι σε ποια πόλη ζει…Κρίνει τη δημοτική αρχή για όλα όσα εκείνος φαντάζεται ότι μπορεί να υλοποιήσει, χωρίς ούτε καν να κάνει τον κόπο να μελετήσει αν οι απόψεις ή αντιγραμμένες πολιτικές άλλων πόλεων, μπορούν να έχουν εφαρμογή. Ο κ. Πούλιος ονειρεύεται μιας πόλη με ποδήλατο, ίσως γιατί ο ίδιος μάλλον δεν περπατά στην πόλη για να διακρίνει το ανεφάρμοστο της δράσης αυτής κυρίως λόγω της γεωγραφικής ιδιομορφίας της πόλης. Ο κ. Πούλιος βλέπει μπροστά του μόνο υποτιθέμενα σκάνδαλα, βλέπει μπροστά του ένα δήμο που τίποτε δεν παράγει, που τίποτα δεν κάνει για την πόλη, ένα συμβούλιο που το εξέλεξε η μεγάλη πλειοψηφία του Ξανθιώτικου Λαού και που για τον κ. Πούλιο, δεν κάνει τίποτε μα τίποτε θετικό!
Αδέσμευτη

Ξάνθη πιλότος της «πράσινης ανάπτυξης» για όλη την Ελλάδα! Αυτή είναι η εξαγγελία – δέσμευση του ΠΑΣΟΚ που ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου – την Δευτέρα στις 8μ.μ. στο ξενοδοχείο «Νατάσσα» – του υπεύθυνου – συντονιστή της Ομάδας για “Πράσινη Ανάπτυξη”, καθ. Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος επικεφαλής κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ, …όργωσε κυριολεκτικά τον νομό από το πρωί της Δευτέρας, επισκεπτόμενος τους δήμους Τοπείρου, Αβδήρων, Βιστονίδας, κοινότητα Θερμών όπου και συναντήθηκε με τους αντίστοιχους δημάρχους και τον κοινοτάρχη Θερμών.
Εμπρός

Δέχθηκα δεκάδες τηλέφωνα χθες για την «αποκλειστικότητα» όσον αφορά την τέλεση του μνημόσυνου Σαδίκ στον Εχίνο. Απλοί πολίτες, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, συμφώνησαν με την άποψη ότι δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ένα τέτοιο γεγονός, για να περάσει η Άγκυρα τη «γραμμή» της στη Θράκη. Καμία «ευαισθησία» όμως από τους «αρμόδιους»… Και ερωτώ, θα επιτρέψουν να γίνει κάτι τέτοιο σε μια ευαίσθητη περιοχή όπως είναι ο Εχίνος; Υπάρχει κάποιο «πρωτόκολλο» που να επιτρέπει τέτοιου είδους άτυπες επισκέψεις ξένων πολιτικών αξιωματούχων, χωρίς την προηγούμενη έγκριση από τις Ελληνικές αρχές, χωρίς την οριοθέτηση της ατζέντας των επισκέψεων και πόσο μάλλον, χωρίς την συνοδεία ελληνικού αντίστοιχου παράγοντα; Αν όχι, τότε πως γίνεται στην προκειμένη περίπτωση; Ξέφραγο αμπέλι ή… μπείτε σκύλοι και αλέστε;
Θράκη

Σχετικά Άρθρα