Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Άμεση παρέμβαση της ΑΤΕ μετά τον «ντόρο» που δημιουργήθηκε και έκτακτη γενική συνέλευση.-Παππάς άφησε εντελώς ακάλυπτη την Διοίκηση ΡάπτηΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ;Μετά την παρέμβαση της ΑΤΕ και τα όσα διαδραματίστηκαν με την ανοιχτή «κόντρα» Παππά-Γ. Ράπτη, είναι αμφίβολο αν θα συνεδριάσει σήμερα η Διοίκηση…
Μαχητής

Μπροστά στον «κλοιό» δεκάδων εργαζομένων και στην καταλυτική παρέμβαση του «παραιτηθέντος» Προέδρου Νίκου Παππά που….ανακάλεσε την παραίτησή του όταν εμφανίστηκε ξαφνικά στην εταιρεία, τα μέλη της διοίκησης Γιάννης Ράπτης, Δραμπίδης Ρήγας και Κίτσος Νικόλαος, ανακάλεσαν με την σειρά τους τις….υπογραφές τους με τη συνδρομή του νομικού συμβούλου της εταιρείας κυρίου Αργυρίου, προκειμένου να «γλιτώσουν» από την «τσιμπίδα» της Δικαιοσύνης που επιβεβαιώθηκε στην ουσία και από τον ίδιο τον Πρόεδρο της εταιρείας κ.Παππα!!!
Αδέσμευτη

Η Ξάνθη ήταν από τις περιοχές του σύγχρονου Ελληνικού Κράτους που είχε την ατυχία τόσο να βρεθεί υπό Οθωμανική κατοχή για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τις περισσότερες περιοχές του ελλαδικού χώρου, όσο και να ζήσει το «ψυχρολουσία» της Συνθήκης του Βουκουρεστίου, που την παρέδιδε μετά την μόλις 15νθήμερη απελευθέρωσή της από τον Ελληνικό Στρατό, στην καταστροφική για τον τόπο εξαετή βουλγαρική κατοχή.
Θράκη

Η κυβέρνηση κατέρρευσε… Όσοι διορίστηκαν απ’ αυτή την κυβέρνηση σε ιδιαίτερους χώρους και οργανισμούς έχουν τις παράπλευρες πολλαπλάσιες ή τις ίδιες απώλειες. Το ίδιο έχει συμβεί και στη ΣΕΚΑΠ. Η αναστάτωση προέκυψε από αποφάσεις που προέκυψαν σε μια προεκλογική περίοδο για τους ευνόητους λόγους. Και αυτές ήταν παράνομες γιατί βάσει νόμου απαγορεύονται υπηρεσιακές μεταβολές σε προεκλογική περίοδο. Πάντα υπήρχε μια αναστάτωση προεκλογικά…
Εμπρός

Μια από τις σημαντικότερες θέσεις στο νέο υπουργικό συμβούλιο εξασφάλισε ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος ορίστηκε υφυπουργός (Επικρατείας) παρά τω πρωθυπουργώ.
Αγώνας

Αφήνουμε για σήμερα τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ και περνάμε στα όσα έγιναν στην ΣΕΚΑΠ τις τελευταίες ημέρες. Με νέο έγγραφο της λοιπόν η ΑΤΕ, το οποίο έφθασε εχθές το πρωί στην ΣΕΚΑΠ Ά.Ε., ζητά να οριστεί άμεσα Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρίας κάνοντας χρήση του μετοχικού κεφαλαίου που έχει στην διάθεση της με Θέματα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και άλλα θέματα και ανακοινώσεις, ενώ σε δεύτερο έγγραφο της ζητά από το σημερινό Διοικητικό Συμβούλια της Εταιρίας να αποφύγει την λήψη της οποιασδήποτε απόφασης σχετικά με τις προσλήψεις προσωπικού καθώς καί οποιαδήποτε υπηρεσιακή μεταβολή του υφιστάμενου προσωπικού της εταιρί­ας. Επίσης ζητά να ανακληθεί νόμιμα η πρόσφατη απόφαση για την πραγματοποίηση υπηρεσιακών μεταβολών στο προσωπικό. Κλείνοντας το έγγραφο της η ΑΤΕ αναφέρει πως είναι περιττό να τονιστεί πως σε αντίθετη περίπτωση με τα πιο πάνω ως μέτοχος θα ασκήσει όλα τα εκ νόμου δικαιώματα της/μεταξύ των οποίων και την μη απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από τις ευθύνες τους και την προσφυγή στην δικαιοσύνη.
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα