Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Και οι «3» βασικοί υποψήφιοι Αρχηγοί της Ν.Δ. τελικά θέλουν το ίδιο…τρόπο! -Να τ’ αλλάξουν όλα… στη Νέα Δημοκρατία! -Και παράλληλα ν’ αλλάξουν και αυτοί οι ίδιοι…Και ναι μεν αν τα άκουγα αυτά από κάποιους πολιτικούς που μπορούν να εμπνεύσουν ακόμη τον λαό και να φέρουν το όραμα…διότι είναι «φρέσκιοι»!Ίσως τους πίστευα! Αλλά ποιοι «μιλάνε»; -Η Ντόρα που το σκάνδαλο της Siemens πρωτίστως άγγιξε μέλη της οικογένειάς της και δεν έβγαλε «τσιμουδιά» για το Σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου;
Μαχητής

Δημιουργία ενός πιο αξιοκρατικού, πιο ανοιχτού, πιο δημοκρατικού κόμματος, με ανοικτές διαδικασίες και διαφάνεια, με εκλογή της ηγεσίας από τα μέλη της για συγκεκριμένη θητεία. Με ανάδειξη των υποψηφίων βουλευτών και των εκπροσώπων της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από τη βάση του κόμματος» θέλει η Ντόρα.
Αδέσμευτη

Τρία χιλιόμετρα μόλις έξω από την Ξάνθη, στο όρια του Δήμου Βιστωνίδας και εντελώς «αθόρυβα» σε σχέση με άλλα εμπορικά κέντρα, προχωρά το εγχείρημα της εταιρίας . Retail Parks A.E. των Λεωνίδα Αθανασιάδη και Νίκου Λιαναντωνάκη, όπου θα φιλοξενεί αλυσίδες καταστημάτων όπως το Praktiker, Carrefour κ.λ.π. Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» στην πρώτη της επένδυση για τη δημιουργία περιφερειακού retail park, του Flamingo Retail Park στην Ξάνθη, προχωράει η Α. Retail Parks A.E. των Λεωνίδα Αθανασιάδη και Νίκου Λιαναντωνάκη.
Θράκη

Το κυνήγι των ενσήμων είναι ο καθημερινός βραχνάς των εργαζομένων που δουλεύουν με διαλείμματα, που τελούν τη στρατιωτική τους θητεία, που παίρνουν άδεια κύησης και ανατροφής των παιδιών. Όταν έρθει, λοιπόν, η ώρα να καταθέσει τα χαρτιά του ο εργαζόμενος για τη σύνταξη πρέπει να γνωρίζει ότι ένσημα δεν υπολογίζονται μόνο εν ώρα εργασίας.
Εμπρός

Την έλλειψη νερού για αρδευτικούς σκοπούς στην περιοχή γύρω από τον ποταμό Νέστο προβλέπει -σ’ ένα από τα δυσμενέστερα σενάρια- μελέτη προσομοίωσης του Πολυτεχνείου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, χρησιμοποιώντας διάφορους κλιματικούς δείκτες της Διεθνούς Επιτροπής Κλιματικής Αλλαγής.
Αγώνας

Είναι δυσνόητο κι αν κατανοηθεί καταλήγει δύσπεπτο. Ποιο; Να σε θεωρούν ιδιοκτησία τους και μάλιστα με την ιδιότητα του «νεροκουβαλητή», να παίζουν οι «παίκτες» μπάλα, να την κλωτσούν αδιάφορα και άτσαλα, να φεύγει στα χωράφια και να τρέχουν οι «ορντινάτσες» να την περιμαζεύουν.
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα