Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Καπηλεύτηκε» ένα έργο που ξεκίνησε με την υπογραφή της Βάσως Παπανδρέου πριν τις εκλογές του 2004, χάρις σε Δήμαρχο-Τριμίτζιο ακυρώθηκε ο διαγωνισμός και επαναδημοπρατήθηκε και το βρήκε ο ίδιος έτοιμο!! ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΡΕΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΦΗΜΙΣΗ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ! ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΣΕΠΕΛΗ! Ένα έργο που το «βρήκε» έτοιμο ο «αφανής εταίρος» κ.Τσέπελης, το «καπηλεύτηκε» με πρωτοσέλιδα για την προσωπική του καθαρά ρεκλάμα, ενώ αυτός ο ίδιος είναι ένα από τα «βασικά προβλήματα» του σημερινού Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη! Τη Τετάρτη απουσίαζε από το δημοτικό συμβούλιο λόγω Ξυνίδη-Πούλιου, Πέμπτη και Παρασκευή «έπαιζε» πρώτη μούρη στα πρωτοσέλιδα!!! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!*Χάρις στον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης ΛΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ που μαζί με τον Στάμο Τριμίτζιο ΤΟΛΜΗΣΑΝ και ΑΚΥΡΩΣΑΝ τον «ασύμφορο» διαγωνισμό του Χρήστου Κωνσταντινίδη κι έδωσαν το έργο σε ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ με έκπτωση 37% βρήκε «έτοιμο» το έργο του βιολογικού καθαρισμού ο Τσέπελης αναλαμβάνοντας! Και το θράσος έχει τα… όριά του! Αυτή είναι η απάντησή μας στον «αφανή εταίρο» και Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Μανώλη Τσέπελη που ένα έργο ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ έτοιμο επιχείρησε να το «καπηλευτεί» ο ίδιος για την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του ΠΡΟΒΟΛΗ προκειμένου να επιδείξει έργο…
Μαχητής

Μοναδική ελπίδα για να γίνει ξανά Κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία είναι η Ντόρα Μπακογιάννη! Την ίδια ώρα που ενώθηκαν όλοι οι λοιποί «δελφίνοι» εναντίον της, γνωστά πρωτοκλασάτα στελέχη της Ν.Δ. από όλη την Ελλάδα με 1000 υπογραφές, στηρίζουν ανοιχτά Ντόρα. Μάλιστα από την Ξάνθη, εκτός από τους Κοντό, Νομάρχη, Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη & Δήμαρχο Αβδήρων Ευα Τσακ΄ριη, μαζί της τάχτηκαν και οι: Τσαλίδης, Ζαγναφέρης, Π. Ανδρικόπουλος.
Αδέσμευτη

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ως χώρο όπου κατά καιρούς εξελίσσονται σκάνδαλα, ίντριγκες και διαγκωνισμοί, όμως όπως αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά, αποτελεί και χώρο έρευνας και καινοτόμων δράσεων στον χώρο της επιστήμης.
Θράκη

Εργάζονται πυρετωδώς – σύμφωνα με πληροφορίες μας – στη Στέγη Γραμμάτων και Καλών Τεχνών του Δήμου Ξάνθης από τον πρόεδρο κ. Τάσο Θεοδωρίδη και το Διοικητικό συμβούλιο ως και τους υπηρεσιακούς παράγοντες προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για το Χατζιδάκειο Φεστιβάλ 2009 που έχει οριστεί χρονικά για το 5νθήμερο 26 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου.
Εμπρός

Το ότι ο νέος Βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ, κ. Σωκράτης Ξυνίδης τυγχάνει της ιδιαίτερης εκτίμησης και εμπιστοσύνης προσωπικά του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου είναι γνωστό εδώ και καιρό στην τοπική κοινωνία, αλλά και στη νομαρχιακή οργάνωση της Ξάνθης. Άλλωστε ο πρόεδρος του Κινήματος και νέος πρωθυπουργός της χώρας αναγνώρισε τις ικανότητες και το έργο του Σωκράτη Ξυνίδη πολύ πριν τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, όταν τον είχε συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας το 2007.
Αγώνας

Δεν είδαμε και τις καλύτερες σκηνές, έξω από το Υπουργείο Εργασί­ας, μεταξύ αστυνομικών και εργαζομένων στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη. Ίδιες και απαράλ­λαχτες όπως τα προηγούμενα χρόνια, τότε που το ΠΑΣΟΚ ως αντι­πολίτευση έσερνε τα εφ’ αμάξης στη Νέα Δημοκρατία, για τους τρόπους καταστολής των απεργι­ακών κινητοποιήσεων.
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα