Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΕΧΕΙ «ΚΟΤΣΙΑ» ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΚΟΝΤΟΣ;;; Γιατί ο Τσαλίδης «αγκαλιά» χθες με τον Γιαλάογλου ήταν έξω από του Αμπεριάδη! ΤΣΑΛΙΔΗΣ σε ΑΓΓΕΛΟΥ:Τυχόν συμμετοχή του «βατοπεδινού» Κοντού στο ψηφοδέλτιο θα επιφέρει την συντριβή του κόμματος στο Νομό Ξάνθης»! «Σάπιο» χαρακτήρισε ευθέως το «σύστημα Κοντού» στη Ξάνθη ο Φίλιππας Τσαλίδης, καταγγέλλοντας ανοιχτά ότι «εξαγοράζει συνειδήσεις»!!! Τόνισε με έμφαση ότι «υπεύθυνοι για το «βατερλό» του 26.21% στη Ξάνθη είναι αυτό το «σάπιο σύστημα» και ο «βατοπεδινός» Κοντός», ανοίγοντας τους Ασκούς τους Αιόλου στο στρατόπεδο των «Ντορικών»στη Ξάνθη!!! -Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει ότι προεκλογικά παρόμοιους βαρύτατους χαρακτηρισμούς – υπαινιγμούς κατά του πρώην Υπουργού διατύπωνε και ο νυν Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης!!!
Μαχητής

Προβάδισμα στη ΝΤΟΡΑ δίνουν και οι δημοσκοπήσεις του Σαββατοκύριακου, ενώ την ίδια ώρα παρατηρείται έντονη κινητικότητα Κοντού, Νομάρχη Ξάνθης, Στ. Μωραϊτη, Γ. Ράπτη, Φ. Τσαλίδη, Ζαγναφέρη κλπ υπέρ Ντόρας που στις 28 Νοεμβρίου μιλάει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Ζ’ Palace.
Αδέσμευτη

Για μία ακόμη φορά καλείται ο Έλληνας να πληρώσει τα «βερεσέδια» και τα ελλείμματα που δημιουργήθηκαν από τους άστοχους χειρισμούς ανίκανων πολιτικών διαχειριστών, ενώ δεν καλείται να… πληρωθεί τα χρεωστούμενα της πολιτείας προς τον ίδιο, τα οποία συνεχώς διογκώνονται μέχρι να τον… πνίξουν!
Θράκη

Τέλος στα ανώνυμα και μη εντοπίσιμα καρτοκινητά βάζει νόμος που ψηφίστηκε στα πλαίσια της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, αλλά και του κοινού εγκλήματος. Εκτός από τους…τρομοκράτες, βέβαια, καλούνται -΄’ηδη από την προηγούμενη Κυριακή- να δηλώσουν τα καρτοκινητά τους περίπου 13,5 (!) εκατομμύρια χρήστες έως και τις 30 Ιουλίου 2010.
Εμπρός

Βουλευτής της Ξάνθης και πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός απαντώντας σε δημοσιεύματα που αφορούν τη μη εξόφληση τιμολογίου του Υπουργείου στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Καπνών Πούρων “Η ΠΟΤΑΜΙΑ” δηλώνει τα εξής: « Ουδεμία ευθύνη έχω για το θέμα της αποπληρωμής του τιμολογίου, ποσότητας πούρων από τον αγροτικό συνεταιρισμό «Η ΠΟΤΑΜΙΑ’ τα οποία μαζί με άλλα ξεχωριστά αγροτικά προϊόντα της χώρας μας, όπως φασόλια από τη Φλώρινα, πατάτες από το Νευροκόπι, κρόκο Κοζάνης, μαστίχα Χίου και κρασί Αμυνταίου εστάλησαν τα Χριστούγεννα του 2008 στους Υπουργούς Γεωργίας της Ε.Ε., αξιωματούχους των Βρυξελλών, συνεργάτες του Υπουργείου και σε όλους τους διαπιστευμένους συντάκτες όλων των ελληνικών Μ.Μ.Ε. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης& Τροφίμων».
Αγώνας

«Ακόμη και οι υπουργοί να αντιμετωπίζουν την δικαιοσύνη. Δεσμεύομαι γι’ αυτό…»! Δήλωση της κ. Μπακογιάννη, με το μόνιμο χαμόγελο ευδαιμονίας που δεν αποχωρίζεται.. Δεν διευκρίνισε όμως για ποιους υπουργούς. Γενικώς και αορίστως; Για τους τέως υπουργούς της λαμογιάς, που επί διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας δεν αντιμετώπισαν την δικαιοσύνη; Να μάθουμε επιτέλους αν, τι και πόσα πήραν ανεπιστρεπτί.
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα