Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Άγνοια δηλώνει το Σωματείο Εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ (Λειβαδίτης-Γαβριηλίδης), μεγάλο ερωτηματικό ο Νεόφυτος Τριανταφυλλίδης που δεν «άνοιξε» ακόμη τα χαρτιά του…Στις 11 Δεκεμβρίου η νέα Γεν. Συνέλευση, της ΣΕΚΑΠ για την νέα εταιρεία, «πιέσεις» της ΣΕΚΕ για 3-4 εκπροσώπους της και στη νέα διοίκηση.
Οδεύουμε ολοταχώς πλέον για νέα Διοίκηση στη ΣΕΚΑΠ στις 11 Δεκεμβρίου με «συμφωνία» Σωκράτη και Κοντού;;; Η χθεσινή πάντως πρωινή συνάντηση (ώρα 10.000) που είχαν στην ΕΑΣ Ξάνθης ο πρώην Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ Νίκος Παπαβασιλείου (άνθρωπος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Σωκράτη Ξυνίδη και στενός συνεργάτης), κάτι τέτοιο υποδουλώνει! Και δείχνει ότι «όπου υπάρχει καπνός…υπάρχει και συμφωνία»!!!
Μαχητής

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΧΗΤΗ ΜΕ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ. ΚΑΗΚΕ Η ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ 5 ΜΠΑΛΕΤΕΣ ΧΑΡΤΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΕΣΤΗ ΜΙΚΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ.Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΚΕΤΑ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΜΙΑ Κ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.
Αδέσμευτη

Προφανώς η κα Μπακογιάννη έχει ξεφύγει και τα παίζει όλα για όλα. Στη μετά Αβραμόπουλου συνέντευξη περίοδο, η φιλόδοξη πολιτικός, προσφεύγει σε ακρότητες με παρελθοντολογίες και χτυπήματα κάτω από την μέση εναντίον των αντιπάλων της, αδιαφορώντας για το διχαστικό κλίμα που δημιουργείται εξ’ αιτίας της στους κόλπους της πολύπαθης Νέας Δημοκρατίας… Αποκορύφωμα το τελευταίο «ζιζάνιο» των επικοινωνιολόγων της, ότι δηλαδή, ψηφίζοντας Σαμαρά ο Νεοδημοκράτης ψηφίζει… ΠΑΣΟΚ! Την ίδια συνταγή δηλαδή που ακολουθούσαν και οι «Βενιζελικοί» στην αντίστοιχη περίοδο κρίσης που αντιμετώπισε πριν 1.5 χρόνο το ΠΑΣΟΚ… Με την διαφορά ότι εκλέχθηκε ο Παπανδρέου, όχι απλά αρχηγός, αλλά αμέσως και πρωθυπουργός της χώρας! Σ’ αυτή τη φάση όμως περίεργο ρόλο παίζει και ο έτερος Καππαδόκης, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, που μου θυμίζει τον στοίχο Σαββόπουλου: «Ο φονιάς με το θύμα αγκαλιά»!
Θράκη

Οι περιοχές της χώρας που συνορεύουν με τα βαλκανικά κράτη έχουν υποστεί πλήγμα από την παγκοσμιοποίηση και την ευνοϊκότερη διακίνηση κεφαλαίου, επιχειρήσεων και εργαζομένων. Η εικόνα είναι απελπιστική και σύντομα η Ξάνθη θα ακολουθήσει το δρόμο άλλων περιοχών της Βόρειας Ελλάδας που πλήττονται από την ανεργία και την υπανάπτυξη’. Αυτή είναι η προειδοποίηση της Ένωσης Ελλήνων Πολιτών, που, σε ανακοίνωσή τους, υπογραμμίζουν ότι, βάσει ερευνών που έχουν διεξάγει στη Βόρεια Ελλάδα η εικόνα είναι απογοητευτική και ανησυχητική για την ευημερία του τόπου μας.
Εμπρός

Την εξ αναβολής συνέντευξη τύπου που είχε ανακοινώσει για τις 16 Σεπτεμβρίου και στην οποία δεν προχώρησε μετά από πιέσεις του γραφείου του τέως πρωθυπουργού, έδωσε, ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας και πρώην βουλευτής Ξάνθης της Ν.Δ., κ. Φίλιππος Τσαλίδης, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο, έστω και καθυστερημένα, να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην γνωστή απόφασή του να μη συμμετάσχει στις βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.
Αγώνας

Η «ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ» δεν είναι εφημερίδα που θα σήκωνε ποτέ τη σημαία του αφο¬ρισμού και της απαξίωσης. Σέβεται θεσμούς, πρόσωπα που τους υπη¬ρετούν – εφόσον βεβαίως το πράττουν αυτό – σέβεται πολιτισμούς και καταγωγές. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι σε αυτό που λέμε, εμείς δεν θα ζητήσουμε – το ξέρουμε άλλωστε ότι δεν γίνεται – να φύγει το Τουρκικό Προξενείο από την Κομοτηνή. Εμείς λέμε, ξεκάθαροι ρόλοι, ξεκάθαρο το¬πίο στη χώρα και δη στη Θράκη. Ο ρόλος μιας Προξενικής αρχής είναι, να εξυπηρετεί τους πολίτες του κράτους απ’ όπου προέρχεται. Συνεπώς να εξυπηρετεί τους δι¬ερχόμενους Τούρκους πολίτες, που θέλουν εξυπηρέτηση σε επίπεδο μιας βίζας, μιας διαπί¬στευσης, ενός επίσημου εγγράφου από τη χώρα τους.
Επικαιρότητα

Για «ευκαιριακές συμμαχίες» μίλησε η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, υπονοώντας φυσικά του κ. Σαμαρά και τον κ Αβραμοπουλο. Αν αυτή η δήλωση δεν εμπεριέχει ολίγον κώνειον, τότε τι στάζει; Πετιμέζει;
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα