Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Θράκη
Μπορεί να μην έχει επίσημα επιβεβαιωθεί ακόμη η παρουσία του Έλληνα Πρωθυπουργού στα προγραμματισμένα εγκαίνια της τουριστικής διόδου προς την Βουλγαρία, που προγραμματίστηκαν για τις 15 Ιανουαρίου στην τοποθεσία Αγ. Κωνσταντίνος, στην ελληνοβουλγαρική μεθόριο, όμως η κατά πάσα πιθανότητα παρουσία των πρωθυπουργών Ελλάδας και Βουλγαρίας εκεί σίγουρα υποδηλώνει μία μεταστροφή της στάσης της Ελληνικής Πολιτείας στο ζήτημα αυτό.

Μαχητής

Ακόμη δεν έχει αντιληφθεί ο κ.Φίλιππος Τσαλίδης ότι είναι «καμένο» πολιτικό χαρτί, για να διαρρέει σε φιλικά του έντυπα ότι, «ενδιαφέρεται να κατέβει υποψήφιος Περιφερειάρχης με το χρίσμα της Ν.Δ…»;
Ωστόσο από μια άποψη, το ενδιαφέρον του πρώην αντιπρύτανη, μπορεί να σχολιαστεί και ποικιλοτρόπως…

Αδέσμευτη
Στον Δήμο Ξάνθης, δεν έχει αλλάξει τίποτα ακόμη αφού ο Δήμαρχος, Μιχάλης Στυλιανίδης, δεν ανακοίνωσε κάποιο νέο όνομα για Αντιδήμαρχο και πάρα πολλοί Σύμβουλοι κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα»!!!
Δεν αποκλείεται ο Δήμαρχος να ανακοινώσει τις αποφάσεις του μετά τις 16 Ιανουαρίου, διότι τότε θα γίνει το Συνέδριο της ΚΕΔΚΕ και θα «διαφανεί» αν τελικά θα έχουμε, έναν Δήμο, έναν Νομό, ή 3-4 Δήμους.

Εμπρός
Στην εθνική φιλοτιμία στοχεύει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ζητώντας «συμμετοχή και ευθύνη» από τους πολίτες προκειμένου να εξασφαλίσει την μεγαλύτερη δυνατή κοινωνική συναίνεση που εγγυάται την επιτυχή υλοποίηση του σχεδίου εξόδου από την κρίση που παρουσίασε ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου στην πρόσφατη ομιλία του στο Ζάππειο Μέγαρο.

Αγώνας
Η χριστιανοσύνη γιορτάζει τη γέννηση του Θεανθρώπου ωστόσο το οικουμενικό πατριαρχείο περνά την περίοδο της Σταύρωσης. Αυτό δήλωσε ο οικουμενικός πατριάρχης, ένας σοφός και μετρημένος άνθρωπος, προκαλώντας την αντίδραση όλης της χριστιανικής κοινότητας αλλά και την ανησυχία για την ίδια τη ζωή του.

Ακρίτας
Τελευταίο «ανασχηματισμό» πραγματοποίησε ο Νομάρχης Ξάνθης στην ηγετική ομάδα που θα τον πλαισιώσει για το 2010.

Σχετικά Άρθρα