Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΑΓΩΝΑΣ
Πρωτοφανή απόπειρα νοθείας” κατήγγειλε την Κυριακή ο συνδυασμός “Ανταρσία στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη” στα Πομακοχώρια του νομού Ξάνθης. Σύμφωνα με την καταγγελία, το πρωί της Κυριακής ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού στην Ξάνθη Μηλιαζήμ Τζεμαλή ανακάλυψε ότι στο χωριό που ψηφίζει ο ίδιος (το Δημάριο Ξάνθης, εκλογικά τμήματα 63, 64 και 65) δεν υπήρχαν καθόλου ψηφοδέλτια του συνδυασμού.

ΕΜΠΡΟΣ
Με το προβάδισμα των 2.248 ψήφων υπέρ του Άρη Γιαννακίδη έναντι του Γιώργου Παυλίδη, σε ενσωμάτωση 99,93% των εκλογικών τμημάτων, έπεσε η αυλαία των περιφερειακών εκλογών 2010 στην ΑΜΘ, μεταθέτοντας την εκλογή του νέου Περιφερειάρχη στη δεύτερη Κυριακή. Η Ξάνθη ψήφισε Γιώργο Παυλίδη όπως και η Καβάλα ενώ η Κομοτηνή Άρη Γιαννακίδη Από την πλευρά της «Κοινωνικής Συμμαχίας κάνουν λόγο «για πρωτοπορία του συνδυασμού στους χριστιανικούς οικισμούς, απώλειες στους μειονοτικούς οικισμούς και διαμαρτυρία που εισέπραξαν στην πόλη της Ξάνθης, όπου θεωρούν ότι υπήρξαν πολλά λευκά και άκυρα».

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Κι από την άλλη, ο κύριος Χρίστος Πούλιος, υποψήφιος Δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ και του κυρίου Σωκράτη Ξυνίδη…
-Ο οποίος μπορεί να θήτευσε 4 χρόνια στα έδρανα της αντιπολίτευσης, όμως είναι γεγονός μέχρι στιγμής δεν έπεισε κανέναν!!!
-Μόνο κατηγορίες, απειλές στους υπαλλήλους, ύφος που μόνο σεμνότητα και απλότητα δεν δείχνει…
Προσωπικά δεν με ενοχλεί που ο κύριος Πούλιος είναι από την Καρδίτσα και ποτέ μέχρι τον Αύγουστο το 2006 που ο κύριος Ξυνίδης του έδωσε το χρίσμα του υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης, δεν γνώρισε ούτε που πέφτει ο…δρόμος για τις διάφορες γειτονιές και οικισμούς του Νομού μας.
Αλλά τέσσερα χρόνια μόνο αφορισμοί, καταγγελίες και μηδενισμοί!
…..

ΜΑΧΗΤΗΣ
Ενδεικτικό του πανικού του Προεδρικού Σωκράτη Ξυνίδη! Χθες το βράδυ οργάνωσαν συγκέντρωση στο Κένταυρο με ομιλητή τον Βαγγέλη Βενιζέλο!!!
Σίγουρα αν ήμασταν κι εμείς όπως και οι «άλλοι», αυτό θα κάναμε…
Θα λέγαμε σε σας τους αναγνώστες μας, φουσκώνοντας σαν τα….παγόνια και το «τίποτα» όλων των ραγιάδων του συστήματος και της εξουσίας..
Ότι ΝΑΙ… Υποτασσόμαστε πλήρως στο… καθεστώς, προκειμένου να παίρνουμε τις…διαφημίσεις της Περιφέρειας ή του ΕΣΠΑ ή τις… διαφημίσεις Γιαννακίδη-Φώτη Καραλίδη που «βομβαρδίζουν» τον τοπικό τύπο…

ΘΡΑΚΗ
Αξιολογώντας τις ανάγκες των καιρών, διακρίνουμε το σημαντικό έλλειμμα σε ηθικές αξίες και σε καλά παραδείγματα. Άρα λοιπόν, εμείς ως άνθρωποι του τύπου, θα έπρεπε, όχι μόνο να υπερθεματίζουμε το λίγα υπαρκτά παράδείγματα, αλλά είναι δυνατόν, να ψάχνουμε και να διακρίνουμε το ελάχιστο και να το ονομάσουμε σε «πλείστο».

Σχετικά Άρθρα