Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΘΡΑΚΗ
Συγκυριακή σύμπτωση ή προσπάθεια δημιουργίας προεκλογικού κλίματος; Ότι και από τα δύο και να φέρνει στους πολιτικούς αρχηγούς, τουλάχιστον δύο και πιθανώς τριών, από τα κοινοβουλευτικά κόμματα της χώρας στην Θράκη, η ουσία είναι πως πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός που έχει θέσει σε «συναγερμό» τους τοπικούς κομματικούς μηχανισμούς τους που θα επιφορτιστούν με την υποδοχή τους.

ΜΑΧΗΤΗΣ
«Δεν έχει υποβληθεί καμία πρόταση, ούτε στην Τράπεζα ούτε στην ίδια την εταιρεία, από Βούλγαρους ή Τούρκους επιχειρηματίες για την εξαγορά της ΣΕΚΑΠ Α.Ε.», αναφέρει έγγραφο της Αγροτικής Τράπεζας που διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Κ. Βελόπουλου.
Ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, στην απάντησή του υπενθυμίζει ότι η Αγροτική Τράπεζα η οποία μετέχει στη ΣΕΚΑΠ σε ποσοστό 44,25%, εφαρμόζει ευρύτατο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και εξυγίανσης της και ότι στο πλαίσιο αυτό προβλέπεται η απεμπλοκή της από όλες τις, μετοχικού ενδιαφέροντος, εταιρείες του μη χρηματοπιστωτικού τομέα ώστε να εξασφαλιστεί η έγκριση συμμετοχής του ελληνικού δημοσίου στην αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο κύριος Χρίστος Πούλιος, θέλει «συμπαραστάτη»του Δημότη να ελέγχει την…αυθαιρεσία της Δημοτικής Αρχής!!! Ρόλος δηλαδή που ανήκει αποκλειστικά στην αντιπολίτευση!
Σε αυτό το συμπέρασμα θα οδηγηθεί ο οποιοσδήποτε πολίτης διαβάζοντας την ανακοίνωση της παράταξης του ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ με επικεφαλής τον Χρίστο Πούλιο για τη θέση του «Συμπαραστάτη του Δημότη».

ΑΓΩΝΑΣ
Στην κατάθεση ένστασης κατά της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων που μεταφέρει στο νεοσύστατο Δήμο εντάλματα πληρωμής ύψους 1.09 εκατομμυρίων ευρώ που κόπηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Δήμο Σελέρου, προχώρησε ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Γιώργο Τσιτιρίδης. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αφήνει σαφείς υπόνοιες εναντίον του τέως Δημάρχου Σελέρου και νυν Αντιδημάρχου Αβδήρων Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ, για τις μεγάλες δαπάνες σημειώνοντας ότι μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε πως αφορούν σε 254 εντάλματα, εκ των οποίων ποσό 0,5 εκατομμυρίου αφορά σε τρεις συγκεκριμένους εργολάβους ενώ το υπόλοιπο ποσό κόπηκε μόνο τους δύο τελευταίους μήνες πριν καταργηθεί ο Δήμος.

Σχετικά Άρθρα