Αθλητικά Τελευταία Νέα

Έγινε η κλύρωση για τις κάρτες της Skoda Ξάνθη… φωτογραφίες από την επίσκεψη της Ιστανμπούλ στο περίπτερο της παλιάς πόλης

skoda istambul (13) skoda istambul skoda istambul (1) skoda istambul (2) skoda istambul (4) skoda istambul (5) skoda istambul (6) skoda istambul (7) skoda istambul (8) skoda istambul (9) skoda istambul (10) skoda istambul (11) skoda istambul (12)

Στο περίπτερο της SKODA ΞΑΝΘΗ το Σάββατο το βράδυ, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των καρτών μελών για τρεις τυχερούς φιλάθλους που συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο της ομάδας τις προηγούμενες μέρες στην Πλατεία Αντίκα.

Οι νικητές είναι οι Γκιουλλέ Ασιλέ, Καρτάλης Γιάννης και Τζανίδης Χαράλαμπος. Οι παραπάνω τυχεροί μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ (τηλ. 25410 24466) για να παραλάβουν τις κάρτες τους.

Ευχάριστη νότα στην τελευταία βραδιά των γιορτών παλιάς πόλης, αποτέλεσε η επίσκεψη της Ιστανμπούλ στο περίπτερο της SKODA ΞΑΝΘΗ. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μπορεί νωρίτερα να ήταν αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο για το φιλικό παιχνίδι, όμως απέδειξαν ότι το ποδόσφαιρο περισσότερο ενώνει, παρά διχάζει. Η Τούρκικη αποστολή δέχθηκε τα αναμνηστικά δώρα της ξανθιώτικης ομάδας ενώ ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για θέματα γύρω από το αγαπημένο τους άθλημα. Φυσικά, δεν έλειψαν οι φωτογραφίες με φιλάθλους και τα αυτόγραφα στους μικρούς και μεγάλους φίλους της SKODA ΞΑΝΘΗ.

Σχετικά Άρθρα