Face to Face slider Τελευταία Νέα

Έβγαλε ανακοίνωση ο Σ. Μελισσόπουλος για τα αθλητικά, αλλά στην ουσία οι θέσεις του ταυτίζονται με αυτές του Δημάρχου

Είδα την pr;osfath ανακοίνωση του Σάββα Μελισσόπουλου για τα αθλητικά θέματα αλλά νομίζω ότι οι θέσεις του Δημάρχου Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη και των Αντιδημάρχων Σουά και Φανουράκη, (τους άκουσα στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης αλλά και στην σύσκεψη με τους Αθλητικούς Συλλόγους της Ξάνθης) κινούνται ακριβώς στην ίδια λογική και στόχευση, που εκφράζει η παράταξη του Σάββατο.

Ο δρόμος της απόλυτης διαφάνειας, της ισότητας, των δίκαιων κανόνων για τους Αθλητικούς Συλλόγους που επιτελούν τεράστιο Αθλητικό και Κοινωνικό έργο στην περιοχή, είναι η αυτονόητη οδός για την νέα Δημοτική Αρχή, πάνω στην οποία πιστεύω ότι θα πορευτεί το μέλλον της Ξάνθης μας.

Και επί της ουσίας η παράταξη «Ξάνθη για Όλους» φαίνεται ότι σε αυτό το θέμα θα συμπορευτεί με τον Δήμαρχο και ας ελπίσουμε ότι όλες οι παρατάξεις θα συμπαραταχθούν και ενωμένο το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης μαζί με τον Δήμαρχο θα κινηθούν με βήματα απλής λογικής, διαφάνειας, αξιοκρατίας και ωριμότητας, βάζοντας  γερά θεμέλια σε διαδικασίες, που δε θα μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν, ώστε να είναι απόλυτα σεβαστές από όλους.

Σχετικά Άρθρα