Κοινωνία Τελευταία Νέα

Άλλαξε η διαδικασία για να γίνει κάποιος εθελοντής αιμοδότης. Δες τι χρειάζεται για παλιούς και νέους…

Αγαπητοί συμπολίτες και μέλη μας εθελοντές αιμοδότες, σας ενημερώνουμε ότι από τις 30 Μαρτίου 2016 ξεκίνησε και στην Διεύθυνση Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης η νέα καταγραφή και ταυτοποίηση όλων των εθελοντών αιμοδοτών της περιφερειακής ενότητας Ξάνθης στα πλαίσια του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών.

Είναι μια μεγάλη προσπάθεια να έχουμε σε κεντρικό επίπεδο, πλήρη πλέον καταγραφή των αιμοδοτών, των εθελοντών, των συλλόγων και φορέων αλλά και των αποθεμάτων σε αίμα ανά πάσα στιγμή προκειμένου να υπάρχει και καλύτερη διαχείριση και συντονισμός. Για να αιμοδοτήσει πλέον κάποιος θα πρέπει μαζί του να προσκομίσει κυρίως την αστυνομική του ταυτότητα αλλά και τον αριθμό Α.Μ.Κ.Α του (ο Α.Μ.Κ.Α θα χρειαστεί μόνο την πρώτη φορά που θα γίνει η ταυτοποίηση του αιμοδότη στο μητρώο).

Όσον αφορά τα μέλη της «ΑΓΑΠΗΣ» που αποτελούν τον μεγάλο όγκο των εθελοντών του Νοσοκομείου της Ξάνθης, τους ενημερώνουμε ότι μπορούν να περνάνε από τα νέα γραφεία του συλλόγου μας, στην Ανατολική πλευρά της Δημοτικής Αγοράς Ξάνθης, προκειμένου να τους βοηθήσουμε στη συμπλήρωση του νέου εντύπου καταγραφής του ιστορικού του εθελοντή αιμοδότη. Ταυτόχρονα θα μπορούν να παραλαμβάνουν άμεσα το νέο Δελτίο Εθελοντή Αιμοδότη προς αντικατάσταση των παλιών που κατέχουν. Υπενθυμίζουμε ότι το ωράριο λειτουργίας των νέων γραφείων είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή  10:00πμ με 14:00μμ και 17:30μμ με 21:30μμ.

Για τυχόν επιπλέον πληροφορίες σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα του Συλλόγου: 2541022256, 2541083768, 6946044278.

Σχετικά Άρθρα