Lifestyle Τελευταία Νέα

Άκης Μακρίδης ωραία φωνή, έχει μέλλον… δείτε πως ξεκίνησε

Ο Άκης Μακρίδης γεννήθηκε στην Ξάνθη τον Ιανουάριο του 1986 και εδώ έκανε και τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι το οποίο είναι και η μεγάλη του αγάπη. Με αυτή κατάφερε να μπει στης καρδιές των συμπολιτών μας και έτσι συνέχισε την πορεία του για τα βιώματα της μουσικής.

Σπούδασε στο μουσικό σχόλιο Ξάνθης και στην συνέχεια στο Εκκλησιαστικό και κατέληξε σε τεχνική σχολή ΤΕΛ Ξάνθης από όπου και αποφοίτησε. Παράλληλα με τις σπουδές του δούλευε και σε διάφορα μαγαζιά της πόλης. Έτσι έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του τραγουδιού στην αρχή χαλαρά και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ξεκινώντας από μικρά καταστήματα της πόλης κατάφερε να μπει και σε λίγο μεγαλύτερες πίστες σε Ξάνθη, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Κω, Ορεστιάδα Θεσσαλονίκη αλλά και στην Αθήνα.

Μέχρι σήμερα ο Άκης προσπαθεί να εδραιωθεί στον χώρο του τραγουδιού και να συνεχίσει την πορεία του ως νέος καλλιτέχνης στις πίστες… έτσι συνέχισε να ασχολείται με αυτό που αγαπάει και λέγετε μουσική ενώ τον τελευταίο καιρό είναι στο δυναμικό της Εταιρείας Vocal music…. (του ευχόμαστε καλή επιτυχία).

akhs-makridhs-2 akhs-makridhs akhs-makridhs-1

Σχετικά Άρθρα