slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Άβδηρα: “Θα ψηφίζεις και θα είναι σαν να μην έχεις ψηφίσει”, Αυξήσεις μέχρι 30% στα δημοτικά τέλη…

 Το Δημοτικό Συμβούλιο Αβδήρων καταψήφισε την αύξηση των δημοτικών τελών αλλά ο Δήμαρχος «πέρασε» το θέμα. Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, συζητήθηκε η πρόταση του Δημάρχου κ. Τσιτιρίδη για αύξηση των δημοτικών τελών, λίγες μόνο ημέρες μετά από την απόφαση για αύξηση της τιμής του νερού.

Συγκεκριμένα πρότεινε αύξηση στα οικιακά δημοτικά τέλη από 1,25 ευρώ το τ.μ.  σε 1,60 ευρώ και για τους επαγγελματικούς χώρους από 2,0 ευρώ το τ.μ. σε 2,60 ευρώ.

Το αποτέλεσμα της  ψηφοφορίας, ήταν ένα ισχυρό ράπισμα για την παράταξη του κ. Τσιτιρίδη και τον ίδιο προσωπικά, αφού το σώμα καταψήφισε τις αυξήσεις  με ψήφους 14 έναντι 11. Αυτό όμως δεν πτόησε τον Δήμαρχο Αβδήρων, ο οποίος ως άλλος Χουντίνι, έβγαλε ένα λαγό από το καπέλο και επικαλούμενος μια πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση, «πέρασε» την αύξηση παρά την αντίθετη ετυμηγορία της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μεγάλοι χαμένοι, εκτός από την έννοια της δημοκρατικής πλειοψηφίας, την οποία καταπάτησε ο κ. Τσιτιρίδης, είναι οι δημότες, που θα πρέπει να επωμιστούν ακόμα μία οικονομική επιβάρυνση από τον Δήμαρχο Αβδήρων.

 

«Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Αθανάσιος Κριτσίνης

Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης

Δημοτικού Συμβουλίου Αβδήρων

Σχετικά Άρθρα