slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Συγχαρητήρια στο Σύλλογο Καρκινοπαθών και φίλων Ν. Ξάνθης, στους σολίστ και στην καλλιτεχνική διευθύντρια

Θερμά συγχαρητήρια στο Σύλλογο Καρκινοπαθών και φίλων Ν. Ξάνθης «ΠαραΜΕΝΟΝΤΑΣ ΖΩΗροί»,  για την ιδιαίτερη εκδήλωση που παρουσίασαν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης.

Θερμά συγχαρητήρια, σε έναν προς έναν, στους σολίστ  Έφη Ζάνη, Εύα Ξανθοπουλίδου, Χάρη Ξυλά, Μαρίνα Παυλίδου και στην  κα Σούλα  Τσιγκουνάκη,  που υπό τη διεύθυνση της,  παρουσίασαν μια εξαιρετική συναυλία στο κοινό της Ξάνθης.

Η ανιδιοτέλεια των διοργανωτών και η θερμή στήριξη της κοινωνίας της Ξάνθης αποδεικνύει έμπρακτα το βαθμό στον οποίο οι Ξανθιώτες, αλληλέγγυοι στέκονται  σε δομές της περιοχής που παρουσιάζουν πλούσιο κοινωνικό έργο και μας κάνει όλους υπερήφανους.

Η παρουσία του Δήμου Ξάνθης στην εκδήλωση,  δια του Δημάρχου κ. Μανώλη Τσέπελη και του Αντιδημάρχου κ. Μανώλη Φανουράκη,   σηματοδοτεί  συμβολικά τη στρατηγική του Δήμου Ξάνθης να  ενθαρρύνει και να στηρίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που συνθέτουν την υψηλή ποιότητα της τέχνης,  με την   απόδοσή της στην κοινωνία,  μέσω της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.

Οι ενεργοί πολίτες, οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες, είναι η ελπίδα και ο συνεκτικός κρίκος μια κοινωνίας παιδείας, δράσης και πολιτισμού,  που όλοι βάζουμε σε προτεραιότητα, υπηρετώντας πριν απ΄ όλα και πάνω απ΄ όλα τον άνθρωπο.

Ο Δήμος Ξάνθης θα είναι πάντα αρωγός σε  δράσεις της κοινωνίας, έχοντας ανοικτά τα μάτια και τα αυτιά του στην υποδοχή σκέψεων, ιδεών και προτάσεων που άμεσα μπορούν να υποστηριχθούν και να εξελιχθούν, σε πράξεις.

Γραφείο Τύπου

 

Σχετικά Άρθρα