slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Με δυο θέματα συνεδριάζει σήμερα το πρωί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξάνθης

Με δυο θέματα συνεδριάζει σήμερα το πρωί στις 10:30 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξάνθης. Η σχετική πρόσκληση αναφέρει:
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ
Τα αξιότιμα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής
  1. Φανουράκη Εμμανουήλ
  2. Ζερενίδη Ιωάννη
  3. Δημαρχόπουλο Χαράλαμπο
  4. Ελευθεριάδη Απόστολο
  5. Μπεκήρ Ογλού Σουά
  6. Παπαδόπουλο Κυριάκο
  7. Παπαχρόνη Ιωάννη
  8. Σταυρακάρα Παναγιώτη
  9. τους εισηγητές των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης     
Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στις 14 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30 σε έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθεί το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης λόγω στενών χρονικών περιθωρίων επίλυσης του ζητήματος και να ληφθεί η σχετική απόφαση σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87) όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν.4555/18.
  1. Ακύρωση του διαγωνισμού με τίτλο: «Υπηρεσίες καθαριότητας κτιρίων & αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Ξάνθης» και επαναπροκήρυξή του, με νέους όρους.
  2. Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων του διαγωνισμού με τίτλο: «Υπηρεσίες καθαριότητας κτιρίων & αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Ξάνθης».
 Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα καθόσον ο διαγωνισμός που πρέπει να ακυρωθεί λήγει τη Δευτέρα 18-11, η ημερομηνία προσφορών στις 10:00.
 
Ο Αντιπρόεδρος
Εμμανουήλ Φανουράκης
Αντιδήμαρχος Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα