Πολιτισμός Τελευταία Νέα

«Χτύπα την πόρτα στην καρδιά της τυχερής σου μέρας» Έκθεση της Φωτογραφικής Λέσχη της ΦΕΞ

ekthesh fotografias

Αυλαία στον κύκλο μαθημάτων της Φωτογραφικής Λέσχη της ΦΕΞ  2013-2014 με μια έκθεση. Με το τέλος των μαθημάτων το εργαστήρι οργανώνει μια έκθεση όπου αποτυπώνει τη σκέψη των συναντήσεων της ομάδας μας. Τα τεχνικά ζητήματα γίνανε εργαλεία για την οπτικοποίηση των ανησυχιών μας. Την Τρίτη 10 Ιουνίου και ώρα 20.30 στη δημοτική πινακοθήκη τα εγκαίνια της έκθεσης. Παράλληλα  η θεατρική ομάδα της ΦΕΞ δίνει και «λόγο» στις εικόνες.

«Χτύπα την πόρτα στην καρδιά της τυχερής σου μέρας»

Η πόρτα τότε μπορεί ν’ ανοίξει.

Στην έκθεση συμμετέχουν

ΑΛΑΤΑΣ ΧΑΡΗΣ

ΚΑΡΑΜΕΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΚΕΡΕΣΤΕΤΖΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΜΑΡΚΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΕΓΑΣ ΝΕΣΤΟΡΑΣ

ΜΕΜΕΤΟΓΛΟΥ ΦΑΧΡΕΔΗΝ

ΜΠΟΛΙΑΡΙΤΗ ΜΑΡΙΑ

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

Σχετικά με το εργαστήριο της Λέσχης

Στο εργαστήριο συζητήσαμε θέματα σχετικά με την τέχνη, την τεχνική και την ιστορία της φωτογραφίας και τη σχέση της με τις άλλες τέχνες (κινηματογράφο- θέατρο- ζωγραφική)

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων οι ενδιαφερόμενοι γνωρίσαν κάποια από τα μυστικά  και τις τεχνικές  φωτογράφησης, αλλά και όλα όσα χρειάζονται ώστε να απολαμβάνει κανείς τις φωτογραφικές παραγωγές.

παρουσιάσεις για την τέχνη της φωτογραφίας

εργαστήρια για αναλογική και ψηφιακή φωτογραφία

φωτογραφικά σεμινάρια

εκθέσεις, προβολές ταινιών κλπ

Ραντεβού το Σεπτέμβρη…

Παράλληλα λειτουργούν και εκθέσεις των εργαστηρίων Καλλιτεχνικών κατασκευών, Πλεκτικής & Ζωγραφικής μικρών & ενηλίκων.

Στόχος των εργαστηρίων και του πολιτιστικού προγράμματος, είναι να διαδραματίζει η Φ.Ε.Ξ. έναν ενισχυτικό ρόλο στις εκπαιδευτικές δομές του τόπου μας. Στα εργαστήρια συμμετέχουν κάθε χρόνο περισσότεροι από 950 ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι έρχονται σε επαφή με το αντικείμενο της αρεσκείας τους. Η συμμετοχή στις δραστηριότητες της ΦΕΞ, είναι κάτι παραπάνω από απλή συμμετοχή στη γνώση. Είναι ανάπτυξη συνεργασίας, φιλίας, ψυχαγωγίας.

Σχετικά Άρθρα