Κοινωνία Τελευταία Νέα

Χρυσή Αυγή: Η Θράκη χάνεται ενώ η κυβέρνηση παραμένει προδοτικά αμέτοχη

Η Χρυσή Αυγή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με δελτίο τύπου που εξέδωσε καταγγέλλει την προδοτική στάση της συγκυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου που παραμένει θεατής στο ξεπούλημα της Θράκης, επιτρέποντας την κάθοδο στις ευρωεκλογές ενός τουρκικού μειονοτικού κόμματος που με την υποστήριξη του τουρκικού προξενείου προάγει ως κεντρικό στόχο την ανεξαρτητοποίηση της Θράκης.

«Το τουρκικό κόμμα πλέον με την πρωτιά σε Ξάνθη και Κομοτηνή κερδίζει και την αναγνώριση από την Αμερικανική πρεσβεία και την Ευρωπαϊκή Ένωση που πλέον θέτουν θέμα τουρκικής μειονότητας καταργώντας έμμεσα την συνθήκη της Λωζάνης. Η κυβέρνηση παραμένει προδοτικά αμέτοχη και προκλητικά ανίκανη να ακολουθήσει τις εξελίξεις και να αντιδράσει με οποιοδήποτε τρόπο σε αυτό το έγκλημα.

Μόνο η Χρυσή Αυγή με την δράση της τα τελευταία χρόνια εντός και εκτός κοινοβουλίου έχει καταγγείλει τους τούρκους πράκτορες που βρίσκονται εντός και εκτός βουλής, έχει διαμαρτυρηθεί με τον αποκλεισμό του τουρκικού προξενείου και μόνο η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να διαμαρτύρεται για αυτό το έγκλημα εις βάρος του Έθνους μας» αναφέρει η ανακοίκωση τύπου της Χρυσής Αυγής.

Σχετικά Άρθρα