Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Χαλάζι και λακκούβες; Επισκευάστε γρήγορα και οικονομικά το αμάξι σας (τώρα και στην Ξάνθη)

Αν το χαλάζι που έπεσε στην Ξάνθη τις τελευταίες μέρες σας δημιούργησε λακκούβες στο αυτοκίνητό σας τότε έχουμε την λύση. Η εταιρία Autodent ΕΠΕ έρχεται στην πόλη μας και φέρνει μαζί της τον πιο μοντέρνο τρόπο αποκατάστασης των βλαβών που προκαλεί το χαλάζι. Η Autodent ΕΠΕ εφαρμόζει μια μοναδική ανώδυνη για το αμάξι σας αποκατάσταση των βουλιαγμάτων που προκλήθηκαν από το χαλάζι, εφαρμόζοντας την μέθοδο PDR (paintless dent repair).

Η διαδικασία που ακολουθεί το ειδικευμένο συνεργείο της Autodent ΕΠΕ επιτρέπει την πλήρη αποκατάσταση μεγάλων και εκτεταμένων περιοχών ζημιών ακόμη και στα σημεία με εξαιρετικά δύσκολη πρόσβαση. Γρήγορα και οικονομικά.

Η εμπειρία τόσων ετών, καθώς και το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό που διαθέτει, σας εγγυώνται πώς το όχημά σας επισκευάζεται και επανέρχεται στην αρχική του μορφή χωρίς να ακολουθηθεί η παλιά κλασσική μέθοδος.

Όσοι επιθυμούν κοστολόγηση μπορούν να αποστέλλουν διευκρινιστικές φωτογραφίες μέσω e – mail με τα στοιχειά και τα τηλεφωνά τους ώστε το τεχνικό τμήμα της εταιρίας να επικοινωνήσει μαζί τους και να τους ενημερώσει για την τιμή.

Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Autodent ΕΠΕ

ΤΗΛ.: 210 5319889

FAX.: 210 5319889

Email: [email protected]

Σχετικά Άρθρα