Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Χαλάει το κατεστημένο η νέα ΝΟΔΕ Ξάνθης… είναι δραστήρια!!! (παλαιοκομματικές πρακτικές δεν έχουν θέση στην παράταξη)

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Ξάνθης πραγματοποίησαν πριν λίγες μέρες μέλη της ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης, με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση σχετικά με τα τεκταινόμενα στο αυτοδιοικητικό τοπίο αλλά και την εκτενέστερη ανάλυση των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αυτοδιοικητικές Υπηρεσίες, εν μέσω της σφοδρής κρίσης που μαστίζει την χώρας μας.

Σημείο αναφοράς της επισκέψεως, η συνάντηση με το εκλεκτό μέλος της παρατάξεως μας και Δήμαρχο Ξάνθης, κύριο Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, ο οποίος με την για πολλοστή φορά αποδεινυόμενη άρτια κατάρτιση του επί του συνόλου των θεμάτων που αφορούν τον Δήμο Ξάνθης, κατέδειξε ότι παρά τις δυσκολίες που θέτουν οι πολιτικές και οι επιλογές της κυβέρνησης, η Ξάνθη βαδίζει στο δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης.

node dhmarxopoylos

Οι επισκέψεις των μελών της ΝΟΔΕ Ξάνθης σε πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς του τόπου μας θα συνεχιστούν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Για τη ΝΟΔΕ Ξάνθης

Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γραμματέας

Κιατίπης Νικόλαος                                       Πατεράκης Μιχαήλ

 

Υ.Γ. Πραγματικά ξεκίνησαν με όρεξη στην ΝΟΔΕ Ξάνθης κάτι που ορισμένοι ανασφαλείς δήθεν παράγοντες της πόλης το βλέπουν με επιφύλαξη και μάλιστα προβαίνουν και σε δηλώσεις εναντίων της παράταξης… ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ άλλο στην Νέα Δημοκρατία… αλλάξανε τα πράγματα αν δεν το κατάλαβαν ορισμένοι θα το καταλάβουν σύντομα… ΤΩΡΑ Ο Μητσοτάκης είναι αρχηγός και παλαιοκομματικές πρακτικές δεν είναι ούτε αρεστές ούτε ανεκτές…

Σ.Κ.

Σχετικά Άρθρα