slider Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Τώρα µπορείτε να απολαύσετε το νέο µενού «Espressonist»

Οι σπεσιαλίστες του καφέ δεν σταµατούν ποτέ να µας εκπλήσσουν ευχάριστα! Ολόφρεσκες και µοναδικές γεύσεις σε περιµένουν να τις ανακαλύψεις µέσα από τον ανανεωµένο κατάλογο των καταστηµάτων The Espressonist Coffee Company, ενός brand που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στην πόλη της Ξάνθης. Άλλωστε τα σποτ του αποτελούν αγαπηµένο στέκι για τους λάτρεις του καφέ για πάνω από 7 χρόνια.

Η γνωστή αλυσίδα καφέ που πληµµυρίζει κάθε στιγµή της µέρας µας µε την εξαίσια µυρωδιά του απόλυτου καφέ, φτιαγµένου από αποκλειστικά χαρµάνια βασισµένα στην εµπειρία και τη γνώση, τώρα έρχεται να προσθέσει… grande απόλαυση µέσα από µεγαλύτερες συσκευασίες espresso και cappuccino.

To µενού των ροφηµάτων πλαισιώνεται κι από άλλους αγαπηµένους καφέδες όπως mochaccino και americano, ζεστές και κρύες σοκολάτες µε πλούσια γεύση λευκής ή διπλής σοκολάτας και βιενουά, καθώς και ζεστά και κρύα τσάι σε ποικιλία γεύσεων.

Τα The Espressonist όµως µας έχουν «καλοµάθει» και µε τα απολαυστικά του σνακ, τα οποία προσφέρουν ένα γευστικό break µέσα στη µέρα. Από το νέο κατάλογο ξεχωρίζει η µπάρα κορµού και τα λαχταριστά muffins σε τρεις υπέροχες γεύσεις: λευκή σοκολάτα, σοκολάτα-φουντούκι και σοκολάτα υγείας!

Για ένα ελαφρύ µεσηµεριανό, νέα σάντουιτς φτιαγµένα από διαλεχτά υλικά και σε µοναδικό συνδυασµό γεύσεων µπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο σε µία ποικιλία από φρεσκοψηµένα ψωµάκια.

Και όλα αυτά, φυσικά, τα καταστήµατα The Espressonist Coffee Company τα φέρνουν και στο χώρο σας µέσα σε λίγα λεπτά!

Αξίζει να σηµειωθεί ότι η οικογένεια του brand συνεχώς µεγαλώνει και ήδη καταστήµατά του µπορεί κανείς να βρει και σε άλλα σηµεία της Βόρειας Ελλάδας, όπως Αλεξανδρούπολη, Κοµοτηνή, Ορεστιάδα και Χρυσούπολη Καβάλας, ενώ µέσα στον Μάρτιο αναµένεται και το νέο µέλος της αλυσίδας στο κέντρο της Καβάλας.

The Espressonist Coffee Company

Τηλ. Παραγγελιών: 2541065500 & 6981227100

Σχετικά Άρθρα