slider Αθλητικά Τελευταία Νέα

Τρεις εντός έδρας αγώνες για τα τμήματα της Xanthi FC αυτό το Σάββατο

Τρεις εντός έδρας αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής της Xanthi FC το ερχόμενο Σάββατο (10/11).

Πιο συγκεκριμένα, η Κ-19 του Κώστα Μπεδρελή στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων, θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων. Η ξανθιώτικη ομάδα που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Παναθηναϊκό (17 βαθμούς), θέλει να συνεχίσει το σερί των επιτυχημένων αποτελεσμάτων, αντιμετωπίζοντας τον Πανιώνιο που βρίσκεται στην 14η του σχετικού πίνακα έχοντας 4 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο Φίλιππος Ανεστίδης (Γκοντόλιας – Τζιβαρτζίδης) της ΕΠΣ Ξάνθης.

Στις 14:30 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων η Κ-17 του Κώστα Προδρομίτη υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος. Η ξανθιώτικη ομάδα είναι στην 4η θέση του ομίλου με 10 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 2η με 15. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βασίλης Χορόζογλου (Οικονομίδης – Χασιώτης) της ΕΠΣ Δράμας.

Η Κ-15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σαιζόν και μετά τα τρίτα διαδοχικά εκτός έδρας νικηφόρα αποτελέσματα, υποδέχεται στις 14:00 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων τον ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες έχουν από 9 βαθμούς και βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Διαιτητής του ντέρμπι της εξ αναβολής 2ης αγωνιστικής θα είναι ο Αναστάσιος Τσιλίκας (Δεδονάκης – Ζαχαρίας) της ΕΠΣ Καβάλας.

Σχετικά Άρθρα