Face to Face slider Τελευταία Νέα

Το πρωί της Τρίτης η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου με 3 θέματα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ Τα αξιότιμα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

  1. Ελευθεριάδη Απόστολο
  2. Δημαρχόπουλο Χαράλαμπο
  3. Ζερενίδη Ιωάννη
  4. Φανουράκη Εμμανουήλ
  5. Μπεκήρ Ογλού Σουά
  6. Παπαδόπουλο Κυριάκο
  7. Παπαχρόνη Ιωάννη
  8. Σταυρακάρα Παναγιώτη

9) τους εισηγητές των θεμάτων της ημερήσιας διάταξηςΚοιν.:

  • Γενική Γραμματέα Δήμου Ξάνθης, Σοφία Ψωμά

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε την 25 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87) όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν.4555/18.:

  1. Συμπλήρωση της με αριθμό 34/2020 προγενέστερης απόφασης, σχετικά με: «Εξειδίκευση πίστωσης και έγκριση φιλοξενίας αντιπροσωπειών αδελφοποιημένων Δήμων» (εισηγητής Δήμαρχος Ξάνθης, Πρόεδρος ΟΕ)
  2. Έγκριση του από 10-2-2020 πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης για την «Προμήθεια Αδρανών Υλικών» (συντάκτρια Πολυξένη Καρακατσάνη, χρήστης ΕΣΗΔΗΣ)
  3. Έγκριση ωρομίσθιας αποζημίωσης χρήσης μηχανημάτων έργου και υπηρεσιών σε έκτακτες ανάγκες και έγκριση διαδικασίας, πρόσκλησης, εκδήλωσης ενδιαφέροντος, όρων και δικαιολογητικών για την κατάρτιση Μητρώου ιδιοκτητών οχημάτων και μηχανημάτων για εργασίες που αφορούν την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών Πολιτικής προστασίας (συντάκτρια Δέσποινα Ράπτη)

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελης Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής

Σχετικά Άρθρα