Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Το μήνυμα του Δημοτικού Συμβούλου Παναγιώτη Αμβροσιάδη για την 25 η Μαρτίου

Σήμερα είναι μέρα μνήμης. Εθνικής και Θρησκευτικης υπερηφάνιας.

Τιμούμε ως Έλληνες τους μεγάλους ήρωες και αγωνιστές της Επαναστασης του ‘21, οι οποίοι εμπνεύσθηκαν από την ελπίδα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και θυσίασαν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι.

Τώρα καλούμαστε, λοιπόν ,να κάνουμε τη δική μας επανάσταση να ενώσουμε τις δικές μας δυνάμεις μας και να αγωνισθούμε, ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ , ενάντια στον αόρατο εχθρό της νόσου που μας απειλεί.

Σήμερα στην πρώτη γραμμή βρίσκονται οι συνεργάτες μου από το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης δίνοντας τη μάχη της κοινωνικής αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπό μας.

Είναι οι μαχητές της καθημερινότητας με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αγάπης για την κοινωνία μας για τους οποίους είμαι υπερήφανος που συνεργάζομαι μαζί τους. Είναι οι άνθρωποι του Βοήθεια στο Σπίτι και των Παιδικών Σταθμών που καθημερινά μαζί με άλλες ομάδες εργαζομένων όπως το υγειονομικό προσωπικό , τα σώματα ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας δίνουν τη μεγάλη μάχη για την ασφάλεια, την υγεία και την επιβίωση των Ελλήνων πολιτών.

Στον σχεδιασμό του κοινωνικού τομέα μαζί με τον δήμαρχο Μανώλη Τσεπελη και τον αντιδήμαρχο Λεβέντ Καρά Οσμάν είμαστε καθημερινά παρόντες σε κάθε περίπτωση. Σαν Έθνος έχουμε αισιοδοξία και υπομονή ,αλλά κυρίως ατομική και συλλογική ευθύνη και θα έχουμε ξανά τον χρόνο να ζήσουμε ξεχωριστές στιγμές. Η ενότητα ήταν και είναι η μεγάλη δύναμη των Ελλήνων.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Αμβροσιάδης

σ.ε.Ο κ. Παναγιώτης Αμβροσιάδης είναι Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης και πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου.

Σχετικά Άρθρα