Κοινωνία Τελευταία Νέα

Τι είπαν Μέτιος και Δήμαρχος Μύκης για την επίσκεψη Χαρδαλιά στον Εχίνο (βίντεο)

Σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψη Χαρδαλιά στην Σμίνθη, ο δήμαρχος Μύκης Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν, ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά τον υφυπουργό κ. Χαρδαλιά κι τον περιφερειάρχη κ. Μέτιο για τη συμπαράσταση σε όλη αυτή τη δοκιμασία καθώς και τους κατοίκους του Εχίνου και των υπόλοιπων χωριών διότι όντως βοηθούν με τη στάση τους στην ευόδωση της όλης προσπάθειας.

«Βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη μάχη. Ο συντονισμός των υπηρεσιών του κράτους, της Περιφέρειας, του δήμου ώστε να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε είναι η πρώτη προϋπόθεση. Θεωρώ ότι τα αντιμετωπίζουμε. Υπάρχουν βέβαια θέματα που προκύπτουν και είμαστε καθημερινά στην προσπάθεια αυτή ώστε να αντιμετωπίζουμε όσα προκύπτουν», τόνισε ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης Χρήστος Μέτιος.

Ερωτηθείς αν αναμένονται κι άλλοι φοιτητές από την Αδριανούπολη (Edirne), ο κ. Μέτιος, αφού επισήμανε πως «μέχρι χθες το βράδυ φιλοξενήσαμε 150 φοιτητές κι ένα μωρό (από ζευγάρι φοιτητών) σε τρία ξενοδοχεία της Αλεξανρούπολης, της Κομοτηνής και της Ξάνθης», απάντησε πως «υπάρχουν πληροφορίες ότι η ροή αυτή θα συνεχιστεί, είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε και αυτό το θέμα».

Το βίντεο είναι από την υποδοχή του υφυπουργού μπροστά στο Δημαρχείο όπου υπήρξε πολύς συνωστισμός πράγμα που δεν θα έπρεπε…

Σχετικά Άρθρα