slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Την πάτησε ο Τσιτιρίδης πήγε για μαλλί κι έριξε “βούτυρο στο ψωμί” του νέου Υποψήφιου Δημάρχου Αβδήρων Νίκου Χατζόπολου

Είχα γράψει πριν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Άβδηρα ότι ο Τσιτιρίδης έκανε κάτι που δεν ήταν σωστό. Προσπάθησε να αποκαθηλώσει μέσα σε ένα βράδυ τον βασικότερο συνεργάτη του τον Νίκο Χατζόπουλο πρόεδρο της ΔΕΥΑ ΧΩΡΙΣ να ενημερώσει τους ανθρώπους που τον στήριξαν για να στήσει τον συνδυασμό του αλλά ούτε και τους ίδιους τους Δημοτικούς του Συμβούλους!!!

Μόνος του δηλαδή αποφάσισε και έβαλε τα δάκτυλά του και έβγαλε τα μάτια του. Αυτό αποδείχθηκε και από την προχθεσινή συνεδρίαση όπου οι ίδιοι οι σύμβουλοί του τον άδειασαν και η αντιπολίτευση εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να τον εκθέσει λέγοντας ότι η προεκλογική του δέσμευση να μειώσει τα νερά ήταν καταστροφική για την ΔΕΥΑΑ και τον κάλεσε να παραιτηθεί από Δήμαρχος.

Αναμφίβολα η ήττα αυτή του Δημάρχου Γιώργου Τσιτιρίδη δίνει μπόνους και αέρα στον νεαρό Νίκο Χατζόπουλο που μαζί με τον πρώην πρόεδρο του ΔΣ Σπύρο Χατζόπουλο και την βοήθεια παλιών δημάρχων, πιθανότατα θα μπει μπροστά λέγοντας το μεγάλο ναι και θα ηγηθεί ενός ενωτικού ψηφοδελτίου για τον Δήμο Αβδήρων. (Ο Τσιτιρίδης μόνος του και ενώ δεν είχε φαινομενικά πρόβλημα, έδωσε μια στην καρδάρα με το γάλα… Γιώργο μου έπρεπε να πάρεις τουλάχιστον ΕΝΑ τηλέφωνο φίλε… στον άνθρωπο που σε βοήθησε περισσότερο από όλους στην προεκλογική περίοδο….).

Σχετικά Άρθρα