slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Την πάτησε ο Τσιτιρίδης δεν μπόρεσε να περάσει την αντικατάσταση του Χατζόπουλου… Σχεδόν όλος ο συνδυασμός του ήταν εναντίον του Δημάρχου!!!

Σε φιάσκο αποδείχτηκε η πρωτοβουλία που πήρε ο δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης να προσπαθήσει να αντικαταστήσει τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αβδήρων  κ. Νίκο Χατζόπουλο στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με πρόσχημα δήθεν κακή οικονομική διαχείριση της εταιρείας!!! Ο πραγματικός λόγος τον οποίο ο Δήμαρχος δεν είπε αλλά τον αποκάλυψε ο ίδιος Νίκος Χατζόπουλος ήταν ότι ο δήμαρχος φοβάται την κάθοδο του Χατζόπουλο στις επόμενες δημοτικές εκλογές με συνδυασμό εναντίον του.

Στην συζήτηση στην οποία ο δήμαρχος νηκήθηκε κατά κράτος η αντιπολίτευση Τσολακίδη ήταν πάρα πολύ σκληρή, εξέθεσε τον κύριο Τσιτιρίδη λέγοντας ότι αδειάζει τον άνθρωπό του τον οποίο μέχρι πριν ένα μήνα εκθείαζε δημόσια αλλά ακόμη και οι δικοί του άνθρωποι του συνδυασμού του Δημάρχου τον άδειασαν δίνοντας δίκιο στον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αβδήρων.

Τελικά ο δήμαρχος δεν μπόρεσε να βρει τους 14 ψήφους για να αντικαταστήσει τον Νίκο Χατζόπουλο (νομίζω ότι μόνοι 5-6 θα μπορούσε να μαζέψει) και μπροστά στην πανωλεθρία που θα πάθαινε και αφού τα είχε ακούσει από όλους, αναγκάστηκε να αποσύρει το θέμα για να συζητηθεί μιαν άλλη φορά όπως είπε!!!!

 

Σχετικά Άρθρα