slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Την πάτησε ο Δημαρχόπουλος, για ακόμη μια φορά… έχασε το παιχνίδι των εντυπώσεων για την «τρύπα» 300.000 ευρώ της ΔΕΥΑΞ!!!

Την τρύπα των 300.000 ευρώ και τις πολιτικές ευθύνες θέλησε να «ξεφορτωθεί» (να ενημερωθεί όπως έλεγε και ξαναέλεγε λες και είναι μουσαφίρης στον δήμο) ο Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος με σκοπό να ρίξει ευθύνες χειρισμού στις παλιές διοικήσεις για να βγάλει (όπως πίστευε και τον βολεύει) και εκτός μάχης τον ΚΥΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ του αντίπαλο Μανώλη Τσέπελη. Όμως η συζήτηση που έγινε χθες το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης έδειξε αδυναμίες κυρίως της νυν διοίκησης να χειριστεί το θέμα των υπαλλήλων το οποίο θα λυθεί όπως φαίνεται στα δικαστήρια.

Ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος έλεγε συνέχεια «να μας εξηγήσει κάποιος», «να μάθουμε» κλπ πράγμα που τον έκανε να φαίνεται στα μάτια μας ως ανενημέρωτος επί του θέματος!!! Ο Δήμαρχος να μην ξέρει τι συμβαίνει στην ΔΕΥΑΞ; Τι ελέγχει τότε; (Κρίμα… γιατί το επίπεδο του Δημοτικού Συμβουλίου είναι πολύ χαμηλό…)

 

σ.ε. Τελικά ο μόνος κερδισμένος που ΔΕΝ έκοψε χρήματα από τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΞ (μιας και αυτοί είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα κατά των μειώσεων του μνημονίου) και δικαιώθηκε κιόλας για την πολιτική αυτή απόφαση ήταν ο Τσέπελης, Δήμαρχος και Σδρέβανος «ελέγχονται» πολιτικά για τις μετέπειτα ενέργειες που στρέφονται κατά των υπαλλήλων.

Σχετικά Άρθρα