Αθλητικά Τελευταία Νέα

Τα βαφτίσια των νέων αθλητριών έγιναν

bolei bolei (1)

Το αδιαχώρητο παρατηρήθηκε την Κυριακή 7-2-2016 στην προγραμματισμένη ….ομαδική βάφτιση των νέων αθλητών/ριών των τμημάτων βόλεϊ που διοργάνωσαν οι ΠΑΣ ΘΡΑΚΕΣ.

Με συνολική συμμετοχή περισσοτέρων των 200 παιδιών και 400 γονέων, ξεκίνησαν οι αγώνες λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, τελικά τρία σωματεία έλαβαν μέρος στην συγκεκριμένη πρόσκληση των ΘΡΑΚΩΝ, οι οικοδεσπότες, η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ και ο ΑΟ ΧΡΥΣΟΎΠΟΛΗΣ, ξεπέρασαν τις φοβίες για αποκλεισμούς, αφού ήταν ιερός ο σκοπός!!!  και κονταροχτυπήθηκαν μέχρι τέλους χωρίς σταματημό, από τα προ νήπια, τα παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού, καθώς και των πρώτων τάξεων του γυμνασίου που έλαβαν μέρος.

Ξεχωριστή συμμετοχή αποτέλεσε η δημιουργία δύο ομάδων των μεγαλυτέρων κοριτσιών που παρευρέθηκαν για να αποκτήσουν την αναδοχή και να βοηθήσουν στην διοργάνωση, στα πλαίσια της συναδέλφωσης της ίδιας αγάπης και του καλώς αγωνίζεστε, σχημάτισαν μικτές ομάδες και από τα τρία σωματεία και ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους καταχειροκροτούμενες από τα βαφτιστήρια τους και από τους γονείς που κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο του Αλ. Μπαλτατζής, τιμώντας με τις πράξεις τους, τις ιδέες του, του συνεταιρίζεστε και του καλώς αγωνίζεστε.

Τα φλας είχαν την τιμητική τους αφού ήταν μια από τις σημαντικότερες μέρες στη ζωή των λιλιπούτειων αθλητών που τα δώσανε όλα, με την ψυχή τους το χάρηκαν και για να παίξουν ξέχασαν γρύπες και πυρετούς και τα έδωσαν όλα για όλα.

Η καλή προετοιμασία από πλευράς των γηπεδούχων και η καλή συνεργασία μεταξύ τους, έφερε τα καλύτερα σχόλια από όλους τους συμμετέχοντες και τους παρευρισκόμενους, και κατενθουσιασμένοι αφού το γλέντησαν με την ψυχή τους πήραν τον δρόμο της επιστροφής για τις εστίες τους γεμάτοι από εμπειρίες οι νεότεροι και από ικανοποίηση και υπερηφάνεια οι μεγαλύτεροι,

δίνοντας την υπόσχεση ότι θα …….τα ξαναπούμε στα παρκέ!!!

Ακούραστοι οι προπονητές των ΘΡΑΚΩΝ Κα Μηνά Σμαρώ, Κος Καλπακίδης Στέλιος και Κος Αγγελακόπουλος Θέμης έδωσαν και έλυσαν τα πάντα για την καλύτερη διοργάνωση των τελευταίων χρόνων στην περιφέρεια.

Τα αναμνηστικά και οι θύμησες θα κάνουν τους ανάδοχους και τα βαφτιστήρια τους να αναπολούν τα καλυτερότερα που τους συνέβησαν.

Σχετικά Άρθρα