Αστυνομικά Τοπικά νέα

Συνεχίζονται οι συλλήψεις οφειλετών του Δημοσίου (Αστυνομικό Δελτίο)

Σύλληψη τριών ημεδαπών διωκόμενων με Εντάλματα Σύλληψης

Συνελήφθησαν στις 5-6-2014 το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 31, 26 και 23 ετών, οι οποίοι διώκονται με Εντάλματα Σύλληψης από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για διακεκριμένες κλοπές. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Σύλληψη τριών για διάρρηξη και απόπειρες διάρρηξης σε χωριά της Δράμας και την Καβάλα

Συνελήφθησαν στις 4-6-2014 το πρωί, σε χωριό της Δράμας και την Καβάλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προσοτσάνης Δράμας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Καβάλας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 30, 26 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και απόπειρας κλοπής. Αναλυτικότερα: Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Προσοτσάνης, συνέλαβαν τον 30χρονο, διότι όπως προέκυψε, διέρρηξε επιχείρηση, στην Καλή Βρύση Δράμας, αφαιρώντας από το εσωτερικό της 50 Ευρώ και προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαρρήξει κατάστημα, στον Μυλοπόταμο Δράμας. Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Καβάλας, συνέλαβαν τους άλλους δύο δράστες, διότι, μαζί με έναν 18χρονο ημεδαπό, ο οποίος δε συνελήφθη και αναζητείται, προσπάθησαν να διαρρήξουν οικία της Καβάλας, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθόσον έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους. Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 διαρρηκτικά εργαλεία και το παραπάνω αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στον δικαιούχο του. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

 Σύλληψη 40χρονου επιχειρηματία για οφειλές προς το Δημόσιο

Συνελήφθη στις 5-6-2014 το πρωί, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 40χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο. Συγκεκριμένα, σε βάρος του 40χρονου, έχουν βεβαιωθεί χρέη, που ανέρχονται σε 99.262,51 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Σύλληψη 76χρονου για οφειλές προς το Δημόσιο 635 χιλιάδον ευρώ

Συνελήφθη στις 4-6-2014 το πρωί, στη Χρυσούπολη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης Καβάλας, 76χρονος ημεδαπός, διαχειριστής εταιρειών, για οφειλές προς το Δημόσιο. Συγκεκριμένα, σε βάρος του 76χρονου, έχουν βεβαιωθεί χρέη, που ανέρχονται σε 634.357,95 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Σχετικά Άρθρα