slider Έβρος Τελευταία Νέα

Συνελήφθησαν 3 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν στις 25-9-2018 το μεσημέρι, στους νομούς Έβρου και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, τρεις (3) διακινητές, ηλικίας 28, 24 και 23 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά δεκαοκτώ (18) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην παρέβρια περιοχή της Γεμιστής Έβρου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τους δύο (2) δράστες, ηλικίας 24 και 23 ετών, διότι τους εντόπισαν να μεταφέρουν παράνομα, από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τον 28χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δεκατρείς (13) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν μία πλαστική βάρκα, δύο κουπιά και ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.

Σχετικά Άρθρα