Ατζέντα Τελευταία Νέα

Συνάντηση Αστυνομικών της Ξάνθης με τον Θάνο Τζήμερο

Tzimeros astynomikoi

Την Τετάρτη 19 Μαρτίου, μετά από επιθυμία του πρόεδρου του κόμματος «Δημιουργία, Ξανά» κ. Τζήμερου Θάνου, αστυνομικοί της Ξάνθης συναντήθηκαν μαζί ου στα γραφεία του σωματείου με τον.

Σύμφωνα με τον κ. Μαλικόπουλο: «Του αναλύσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί της περιοχής μας από την έλλειψη προσωπικού και υλικοτεχνικού εξοπλισμού, τον ενημερώσαμε για την ακαταλληλότητα του κτηρίου και την τραγική κατάσταση των κρατητηρίων που είχε ως αποτέλεσμα και την απόδραση προ ημερών, για τη σχολή αστυφυλάκων και τον τρόπο που μετατράπηκε σε φυλακή σε μια νύχτα, για το νομοσχέδιο σχετικά με την αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ, όπως επίσης τον ενημερώσαμε και για τις προτάσεις που έχει κάνει διαχρονικά το σωματείο μας για την βελτίωση της λειτουργίας του σώματος.

Από πλευράς του, μας ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματός του για την Ελληνική Αστυνομία και ποιος θεωρεί ότι πρέπει να είναι ο ρόλος της, θέσεις που μας βρίσκουν σύμφωνους και κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση. Μας ζήτησε να του αποστείλουμε τις προτάσεις μας και να έχουμε μια συνεργασία με ανταλλαγή προτάσεων και απόψεων ώστε να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια αστυνομία που να είναι κοντά στον πολίτη».

Σχετικά Άρθρα