slider Αθλητικά Τελευταία Νέα

ΣΕ ΔΥΟ ΓΚΡΟΥΠ η XanthiFC

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν είχε αντίκτυπο στην βαθμολογική θέση της ξανθιώτικης ομάδας που παρέμεινε στην 4η θέση του σχετικού πίνακα μαζί με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, μετά το πέρας της 11ης αγωνιστικής της Super League «Σουρωτή».

Μετά το ρεπό της Κυριακής η Xanthi FC το απόγευμα της Δευτέρας γυμνάστηκε στα γήπεδα του προπονητηρίου της στα Πηγάδια ακολουθώντας διπλό πρόγραμμα. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατιάτικου αγώνα είχαν ασκήσεις αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής.

Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Δήμος Μπαξεβανίδης που θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ εκτός έδρας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Συλλά, ενώ συνεχίζουν τις θεραπείες τους οι τραυματίες Ντε Λούκας – Φασίδης. Επιστρέφει στη διάθεση του Μίλαν Ράσταβατς ο Ντίνις Αλμέιδα που ήταν τιμωρημένος στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Πριν την προπόνηση στο συνεδριακό χώρο του Le Chalet πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο ετήσιο ενημερωτικό σεμινάριο που αφορούσε θέματα διαιτησίας.

Σχετικά Άρθρα