Γενική

Σε αιμοδοσία συμμετέχουν σήμερα οι κολυμβητές του Ποσειδώνα

Στα πλαίσια των κοινωνικών δραστηριοτήτων του Ποσειδώνα Ξάνθης, ο σύλλογος συμμετέχει σε ημερίδα αιμοδοσίας, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα και ώρες 9.00- 14.00 στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης, σε συνεργασία με τον σύλλογο αιμοδοτών Ν. Ξάνθης.
Να σημειώσουμε ότι πρόθεση του Ξανθιώτικου κολυμβητικού συλλόγου είναι η δημιουργία τράπεζας αίματος, για τις ανάγκες της πόλης, δίνοντας παράλληλα το μήνυμα προς τους υπόλοιπους συλλόγους και φορείς και υποδεικνύοντας την συλλογική συνεισφορά και συμμετοχής τους.
Η πρωτοβουλία της συνεργασίας του Ποσειδώνα με τον σύλλογο αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η Αγάπη», ανήκει στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και ειδικότερα στα μέλη κκ Π. Καραπαναγιώτη και Τ. Χατζημεμίς, ύστερα από διημερείς επαφές που είχαν με τον πρόεδρο του συλλόγου αιμοδοτών κ. Σαμουηλίδη Δ.
Τέλος να επισημάνουμε την υπόσχεση του τελευταίου για την φθινοπωρινή πραγματοποίηση αντίστοιχης ημερίδας αιμοδοσίας στο δημοτικό κολυμβητήριο Ξάνθης και ειδικότερα στα γραφεία του κολυμβητικού συλλόγου Ποσειδώνα μέσα στον μήνα Οκτώβριο.
Διοργάνωση «ΚΑΒΑΛΑ 2009», από τον ΟΘΑΚ
Το αγωνιστικό παρών δηλώνει ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ξάνθης, στο ετήσιο διασυλλογικό ραντεβού ΚΑΒΑΛΑ 2009, που θα γίνει στην γειτονική πόλη. Για την φετινή χρονιά η διοργάνωση υποστηρίζεται από τον ΟΘΑΚ Καβάλας, σε συνεργασία με την Κολυμβητική Περιφέρεια ΑΜΘ.
Πρόκειται για την θεσμοθετημένη κολυμβητική διοργάνωση που ξεκίνησε με την επωνυμία «Γαλάζιοι αγώνες» και συνέχισε μέχρι σήμερα αλλάζοντας σε ΚΑΒΑΛΑ 2009.
Οι αγώνες αφορούν αθλητές των αγωνιστικών κατηγοριών και διεξάγονται σε μορφή open, ενώ αποτελούν πιστοποιημένο κριτήριο ορίων για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά στο νέο δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης.
Στην παραπάνω ημερίδα ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ξάνθης δηλώνει ήδη το αγωνιστικό παρών, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Σαχπαζίδη και παραμονές διεξαγωγής του Πανελληνίου πρωταθλήματος κατηγοριών που θα γίνει στην Αθήνα ( ΟΑΑΚΑ ) από 14- 18 Ιουλίου.
Συνάντηση Γ. Κόκκινου- Ν. Παπαδόπουλου
Συνάντηση με τον πρόεδρο του Οργανισμού Άθλησης δήμου Ξάνθης κ. Ν. Παπαδόπουλο, αναμένεται να πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Γ. Κόκκινος, στα πλαίσια της λήξης της φετινής αγωνιστικής σαιζόν. Ο τελευταίος ενημερώθηκε πρόσφατα από τον πρόεδρο του ΟΑΔΞ για την απόδοση της οικονομικής επιχορήγησης του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ από τον δήμο Ξάνθης, στα πλαίσια της διοργάνωσης Ε ΞΑΝΘΕΙΑ 2009, ενώ ζητήθηκε και η κατά ιδίαν επαφή.
Η καλοκαιρινή διακοπή δραστηριοτήτων στο δημοτικό κολυμβητήριο, ο έγκαιρος αγωνιστικός προγραμματισμός των ομάδων, καθώς και η αποτίμηση της χρονιάς, πρόκειται να απασχολήσουν τους δύο παράγοντες στην μεταξύ τους συνάντηση -ενημέρωση.
Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κόκκινος πρόκειται να αναφερθεί σε προτάσεις ένταξης των Ξανθιώτικων κολυμβητικών διοργανώσεων στα πλαίσια των ετήσιων και θεσμοθετημένων αθλητικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων του δήμου Ξάνθης, ενώ στην ατζέντα των προβλημάτων του συλλόγου παραμένει το θέμα της επισκευής στην στέγη των γραφείων του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.

Σχετικά Άρθρα