Λάσπη Τελευταία Νέα

Ρε τι μαθαίνει κανείς στα παράθυρα του Καναλιού 6;

Ανοίγει λοιπόν στις 24 Μαρτίου το Κολυμβητήριο μετά από τρεις άγονους διαγωνισμούς για το περίφημο διαχωριστικό. Και δεν ανοίγει γιατί μερίμνησε ο Δήμος αλλά γιατί η Περιφέρεια θα πληρώσει τα πετρέλαια!!!

Έτσι στις 24 Μαρτίου θα ανοίξει το Κολυμβητήριο της Ξάνθης, μετά την συνάντηση που υπήρξε το βράδυ της Τρίτης μεταξύ του Προέδρου του Ποσειδώνα Γιώργου Κόκκινου και του Αντιδήμαρχου Αθλητισμού Μανώλη Φανουράκη.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο Social του καναλιού 6 το βράδυ της Τετάρτης από τον Γ. Σιδηρόπουλο την Μ. Κώστογλου και τον εκδότη μας Σταύρο Καρυπίδη τίθεται σε λειτουργία το κολυμβητήριό μας το οποίο είχε κλείσει την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη προκειμένου να υποστεί μετατροπή, με το διαχωρισμό του σε 25άρες πισίνες, ώστε τους χειμερινούς μήνες να θερμαίνεται με λιγότερα έξοδα και να καταστεί δυνατή η λειτουργία του. Το πλάνο για την συντήρησή του με πόρους που θα προκύπτουν από τους χρήστες της πισίνας, συλλόγους και ιδιώτες, δεν μπόρεσε να εφαρμοστεί, ειδικά μετά την καθυστέρηση του διαγωνισμού και έτσι ο χώρος παρέμενε κλειστός για τους μικρούς αθλητές αλλά και τους ιδιώτες χρήστες εδώ και τρεις μήνες.

Στη διάρκεια των μηνών αυτών προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου που θα προχωρούσε στο διαχωρισμό της πισίνας. Όμως μετά τον τρίτο άγονο διαγωνισμό, που σημειώθηκε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τρίτη, έγινε η συνάντηση και πάρθηκε η απόφαση να ανοίξει το κολυμβητήριο την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου καθώς το διάστημα των σχεδόν 4 μηνών θεωρείται πολύ μεγάλο διάστημα αποχής για τους αθλητές.

Όσον αφορά στο κόστος λειτουργίας θα επιχειρηθεί να εξαντληθούν οι ποσότητες πετρελαίου που εξασφάλισε η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης για το Κολυμβητήριο και, συνυπολογιζόμενης της ανόδους της θερμοκρασίας, οι υπεύθυνοι έχουν υπολογίσει ότι τα καύσιμα θα επαρκέσουν μέχρι να μην χρειάζεται να θερμαίνεται το νερό. (Θα περιμένουν δηλαδή και πάλι από τον θεό να βάλει το χέρι του!!!!).

Σχετικά Άρθρα