slider Λάσπη Τελευταία Νέα

Ρε σεις τι κάνουν αυτοί; Προληπτικές προσαγωγές στα Γιαννιτσά πριν από την ομιλία Κουβέλη!!!!!!!!

Σε μια πρωτοφανή ενέργεια φαίνεται να προχώρησε η ΕΛΑΣ στην Πέλλα το πρωί της Κυριακής. Η αστυνομία Γιαννιτσών προέβη σε… προληπτικές προσαγωγές 16 ατόμων, προκειμένου να αποτρέψει νέο γύρο επεισοδίων κατά την ομιλία του υπουργού Ναυτιλίας Φώτη Κουβέλη.

Όπως κατήγγειλαν οι πολίτες που προσήχθησαν τους προσήγαγαν άνδρες με πολιτικά και στη συνέχεια τους είχαν κλεισμένους και υπό αστυνομική επιτήρηση για περισσότερους από 2,5 ώρες στο ΑΤ Γιαννιτσών, δηλαδή όσο διήρκεσε η εκδήλωση με τους κ. Κουβέλη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Τζάκρη και Ιωάννη Σηφάκη.

Σε μήνυση που υπέβαλαν για την παράνομη κράτησή τους οι 11 από τους 16 προσαχθέντες αναφέρουν ότι «με την άφιξη μας στο Αστυνομικό τμήμα Γιαννιτσών πληροφορηθήκαμε ότι έλαβε χώρα προσαγωγή μας για προληπτικούς λόγους εν όψει της εκδήλωσης με ομιλητή τον Φώτη Κουβέλη, η οποία δεν θα έληγε χωρίς την αναχώρηση αυτού από τα Γιαννιτσά και ότι οι αστυνομικοί που μας προσήγαγαν εκτελούσαν όπως μας δήλωσαν (αορίστως) εντολές ανωτέρων, πέραν των ορίων του Α.Τ Γιαννιτσών, χωρίς αυτοί να κατονομαστούν».
skai.gr

Σχετικά Άρθρα