Αθλητικά Ατζέντα Τελευταία Νέα

Πρόσκληση για συμμετοχή στον διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

marathonios megas aleksandros

Ο Σύλλογος Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Ν. Ροδόπης «ΠΕΡΠΑΤΩ», μετά από την συμμετοχή του στους 1ος και 2ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, 1ο και 3ο Spetses Mini Marathon, 8ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» θα συμμετάσχει στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στις 6 Απριλίου 2014. Φέτος έχει την δυνατότητα να καλέσει να τρέξουν μαζί του μέλη και φίλοι έτσι ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά ενός χειρήλατου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την εκπαίδευση ωφελούμενων στο Κέντρο Εκπαίδευσης Αυτόνομης Διαβίωσης που έχει δημιουργηθεί από το Σύλλογο και θα συνεισφέρει στην προσπάθεια μας τα τελευταία χρόνια για ανάπτυξη αθλήματος στα Α.μεΑ. και την ολοένα αυξανόμενη συμμετοχή τους σε αυτό . Τα οφέλη του χειρήλατου (handbike) είναι τα εξής:

Βελτιώνει την φυσική κατάσταση και εκγύμναση του άνω κορμού. Οι μετακινήσεις γίνονται σε μικρότερο χρόνο. Επιτρέπει την επίσκεψη σε μη προσπελάσιμα μέρη με τη χρήση αναπηρικού αμαξιδίου. Τονώνει την αυτοπεποίθηση. Εντείνει την κοινωνικοποίηση του ατόμου. Βελτιώνει την αυτονομία.

Σας προσκαλούμε όλους να τρέξετε μαζί μας και να μας βοηθήσετε να εκπληρώσουμε το στόχο μας. Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε και να στηρίξετε την προσπάθεια μας μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής την οποία θα βρείτε στο www.perpato.gr ή επικοινωνήσετε στα τηλ:2531036909 και 6944273770 ή να εγγραφείτε αυτοπροσώπως στο γραφείο μας Τέρμα Λ. Δημοκρατίας, 69100 Κομοτηνή.

Σχετικά Άρθρα