slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Προβλήματα στον Παιδικό του Πετεινού… έχουν μείνει μόνο 2 κοπέλες

Γονείς μου καταγγέλλουν ότι τελευταία έχει μειωθεί το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού του Πετεινού και ότι έχουν φύγει 2 από τις 4 συνολικά υπηρετούντες κοπέλες. Σήμερα ο παιδικός πρέπει να φιλοξενεί περίπου 25 παιδιά και να τον εξυπηρετούν μόνο 2 άτομα που τα κάνουν όλα (κοιτάνε παιδιά, καθαρίζουν, μαγειρεύουν κλπ)!!! Πράγμα που είναι και «παράτυπο» και δεν στέκει σε καμία λογική.

Για τις δύο κοπέλες που ήταν με το ΕΣΠΑ, και στις οποίες δεν ανανεώθηκε η σύμβασή τους, έμαθα ότι υπήρξαν περικοπές από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στο πρόγραμμα και έτσι ο Δήμος Αβδήρων αναγκάσθηκε να διώξει περίπου 30 άτομα που μισθοδοτούνταν από το ΕΣΠΑ.

Οι γονείς όμως φωνάζουν γιατί τα παιδιά τους δεν έχουν την απαραίτητη προσοχή και δεν τους ενδιαφέρει ποιος φταίει. Ο Πρόεδρος των παιδικών κ. Κασέρης οφείλει να βρει λύση στο θέμα, αν και ίσος- όπως μου είπαν- αυτές τις μέρες θα έρθει ένας μάγειρας στον παιδικό από τα 8μηνα…

Οι λύση βέβαια αυτή είναι προσωρινή και δεν αρμόζει στα παιδιά μας. Δήμαρχος και κυβέρνηση καλούνται να ανταποκριθούν στα στοιχειώδη… (Περιμένω να δω  ενέργειες).

Σχετικά Άρθρα