slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Που να διοικήσει έτσι ο Δήμαρχος Μπάμπης; Τον άδειασε πάλι η παράταξή του, δεν μπόρεσε να μαζέψει 21 ψήφους που χρειαζόταν για την αγορά παιδικού σταθμού!!! (Η διαφορά με τον Λάκη Στυλιανίδη)

Δύσκολο ήταν το απόγευμα της Δευτέρας- όπως το είχα γράψει- για τη  Δήμαρχο Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλο τον οποίο για ακόμη μια φορά άδειασε η ίδια του η παράταξη. Κατά την συζήτηση του θέματος και μια κρίσιμη ψηφοφορία ο Δημαρχόπουλος και ενώ είχε και ψήφους από την αντιπολίτευση δεν μπόρεσε τελικά να πάρει τις απαιτούμενες 21 ψήφους για την αγορά του Παιδικού Σταθμού της οδού Σάρδεων!

Ακολούθησαν τραγελαφικές καταστάσεις όταν μετρούσαν και ξανα-μετρούσαν και έβγαιναν και πάλι μόνο 20 οι παρόντες (μαζί με την αντιπολίτευση που τον στηρίζει) και φώναζαν στους διαδρόμους για να συμπληρώσουν… τελικά ολοκληρώθηκε η διαδικασία με 20 θετικές 10 αρνιτικές 2 λευκά και 2 παρόν… και το θέμα ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ!!!!

Στην ουσία βέβαια ο Δήμαρχος Μπάμπης έχασε από τον εαυτό του μιας και με την λειτουργία του αυτά τα τελευταία χρόνια ΈΔΙΩΞΕ από κοντά του τους ίδιους τους δημοτικούς συμβούλους που τον εξέλεξαν και τώρα αδυνατεί να διοικήσει τον δήμο Ξάνθης.

Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά από τον προκάτοχό του Λάκη Στυλιανίδη ο οποίος σε καθημερινή βάση ένωνε την παράταξη και «αγκάλιαζε» όλα τα στελέχη του αναλαμβάνοντας ο ίδιος και τις τυχών αδυναμίες ή αστοχίες τους… ξεπερνούσε τα προβλήματα και μόνιαζε όσους ήταν ενδοπαραταξιακά παρεξηγημένοι ήταν ενωτικός και γι αυτό ήταν και ο μακροβιότερος δήμαρχος που πέρασε από την Ξάνθη. Και αναμφισβήτητα και ο καλύτερος.

 

σ.ε. (Βέβαια ο Στυλιανίδης τώρα απολαμβάνει την σύνταξή του με την οικογένειά του και τα «κάρβουνα» τα έχει στα χέρια ο Δημαρχόπουλος που φαίνεται ότι «αντί να ψήσει ψάρια» με αυτά απλά καίει τα χέρια του…).

Σχετικά Άρθρα